Cine este tânăra care şi-a căutat sosia pe Instagram și a ucis-o pentru a-și înscena propria moarte

Author: Alina Petre
Actualizat: 07 nov 2023, 05:25

O tânără şi-a căutat sosia pe Instagram și a ucis-o

Sursa: New York Post

O tânără şi-a căutat sosia pe Instagram și a ucis-o împreună cu un prieten pentru a-și înscena propria moarte.

O crimă îngrozitoare a șocat o lume întreagă. O tânără și-a căutat pe Instagram o sosie pe care a ucis-o pentru a-și înscena propria moarte. Cazul macabru a avut loc în Germania.

Citește și: Imagini sfâșietoare în Turcia. Un tată își ține de mâna fiica de 15 ani ucisă în cutremurul care a devastat ţara

Cine este tânăra care şi-a căutat sosia pe Instagram și a ucis-o pentru a-și înscena propria moarte

O tânără de 23 de ani, din Germania, și-a căutat pe Instagram o sosie, pe care a ucis-o pentru a-și înscena propria moarte

Sharaban K, o cosmeticiană de 23 de ani din Munchen, cu rădăcini irakiene, a vrut a-și înscena propria moarte, dar pentru asta avea nevoie de o victimă care seamănă cu ea.

Tânăra și-a căutat o sosie pe Instagram și, împreună cu un prieten, au ucis-o pe cea care semăna cu ea. 

Fata a acceptat să se întâlnească cu Sharaban pentru a-i da niște produse cosmetice. Cei doi ar fi luat-o cu mașina de la apartamentul ei în ziua crimei.

Într-o zonă împădurită, cei doi ar fi inventat un pretext pentru ca fata să iasă din vehicul și ar fi înjunghiat-o mortal.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

”Victima a fost ucisă cu peste 50 de lovituri de cuțit”

„Arma crimei nu a fost găsită, dar dovezile sunt copleșitoare. Victima a fost ucisă cu peste 50 de lovituri de cuțit, cu fața complet desfigurată.”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției, Andreas Aichele, pentru tabloidul Bild.

Cadavrul fetei a fost găsit în luna august a anului trecut, plin de sânge într-un Mercedes parcat în Ingolstadt, în sudul Germaniei.

Inițial, victima a fost au identificată ca fiind Sharaban K.

Unii membri ai familiei lui Sharaban K au confirmat identitatea cadavrului, un raport al autopsiei întocmit a doua zi a ridicat semne de întrebare cu privire la identitatea acesteia.

În cele din urmă, victima a fost identificată ca fiind Khadidja O., o bloggeriță în vârstă de 23 de ani, potrivit  The Guardian.

„Investigațiile ne-au făcut să presupunem că inculpata a vrut să se ascundă din cauza unei dispute familiale și și-a înscenat propria moarte în acest scop”, a declarat Veronika Grieser de la procuratura din Ingolstadt.

Cei doi riscă închisoare pe viață dacă vor fi condamnați.

Citește și: Ce înseamnă, de fapt, omor prin imprudență. Actorul Alec Baldwin riscă până la 18 luni de închisoare dacă va fi găsit vinovat

 

Taguri: