Cine este tânăra de 25 de ani găsită fără suflare în gara Ciulniţa. Moartea sa rămâne suspectă

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 08 sep 2023, 10:46

Cine este tânăra de 25 de ani găsită fără suflare în gara Ciulniţa. Moartea sa rămâne suspectă

Sursa: Facebook

O tânără de 25 de ani a fost găsită moartă în gara Ciulniţa. Aceasta se pregătea să ajungă acasă cu trenul de la Constanța și s-a urcat în trenul Mangalia-București. Moartea sa rămâne învăluită în mister.

Andreea Ioniță avea 25 de ani și lucra la o farmacie în Constanţa. Apropiații sunt în stare de șoc.

Cine este tânăra de 25 de ani găsită moartă în gara Ciulniţa

Andreea se pregătea să meargă acasă, iar cu puțin timp de a ajuns în gara Ciulnița, tânăra a vorbit cu sora ei pe video call, în jurul orei 23.00. Potrivit surorii acesteia, ultimele sale cuvinte au fost: „ Uite, acum cobor”.

Ulterior, rudele au intrat în panică, deoarece Andreea era de negăsit și nu mai răspundea la telefon. Familia a anunțat poliția, iar autoritățile au găsit-o pe tânără fără suflare, întinsă lângă șina de tren.

Andreea prezentă leziuni grave la nivelul capului. 

Citește și: O adolescentă din Brașov a murit după ce și-a făcut un tatuaj. Tânăra a intrat în șoc septic

La data de 6 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Ciulnița au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că fiica sa nu a coborât din trenul de călători care circula pe ruta Mangalia-București, neștiind nimic despre ea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În urma primelor cercetări, la aproximativ 20 de metri de peron a fost găsită fata, de 25 de ani, care prezenta leziuni la nivelul capului. Aceasta a fost examinată medical de un echipaj din Serviciul de Ambulanța Județean Călărași, fiind ulterior declarat decesul acesteia ”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

Moartea Andreei rămâne învăluită în mister

Medicii au încercat să facă tot posibilul pentru a o salva pe tânără, însă nu au putut decât să constate decesul la fața locului.

Moartea tinerei rămâne una suspectă, spun polițiștii, deoarece Andreea prezenta leziuni la nivelul capului. Se ia în calcul posibilitatea unui omor. Necropsia urmează să stabilească exact cauzele care au dus la decesul tinerei de 25 de ani.

Citește și: Noi detalii despre starea băiețelului din Botoșani aruncat pe geam de către mama lui: „Se observă o ameliorare”

Polițiștii au deschis în acest caz dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Călărași, autoritățile urmează acum să stabilească cu exactitate cauzele care au dus la decesul tinerei, urmărind camerele de supraveghere din zonă și interogând persoanele cunoscute acesteia.

 

Taguri:

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.