Cine este tânăra despre care s-a zvonit că ar fi fost amanta lui Laurențiu Reghecampf. Apariția care a surprins pe toată lumea: „E gratis”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 19 oct 2023, 03:20

Apariția care a surprins pe toată lumea 

Sursa: Instagram Florentina Raiciu/Laurențiu Reghecampf - edit Kanal D

Apariția incredibilă a unei presupuse fostă amantă a lui Laurențiu Reghecampf! Anamaria Prodan ar fi știut de existența ei și a mai deschis subiectul acesta, în trecut.

Fosta presupusă amantă a lui Laurențiu Reghecampf a avut o apariție serioasă pe rețelele sociale, motiv pentru care oamenii au reacționat imediat. 

Cine este tânăra despre care s-a zvonit că ar fi fost amanta lui Laurențiu Reghecampf

Florentina Raiciu, presupusa fostă amantă a lui Laurențiu Reghecampf, a postat o fotografie în care avea o expresie facială serioasă, astfel că oamenii au încurajat-o să fie mai veselă.

„Zâmbeşte! E gratis!”, „ Eşti minunată”, „ Un chip angelic”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit modelul la fotografiile pe care le-a postat.

Citește și: Anamaria Prodan a vorbit despre noul iubit: ”Copiii mei îl adoră, este un om minunat. Mă face să mă simt femeie” Cine este bărbatul care o cucerit-o

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

S-a zvonit că Laurențiu Reghecampf i-ar fi făcut cadouri scumpe și ar fi ajutat-o pe Florentina Raiciu să-și deschidă un salon de înfrumusețare în centrul Capitalei. Anamaria Prodan știa de această situație, fiind conștientă, conform declarațiilor sale, că fostul ei soț avea amante de cel puțin opt ani.

Cu toate că nu a fost confirmată o relație între cei doi, Anamaria Prodan a vorbit despre Florentina Raiciu, spunând că aceasta s-ar fi cunoscut cu antrenorul în Dubai, iar Gigi Becali ar fi fost cel care a avertizat-o pe impresară în legătură cu acțiunile soțului ei.

Citește și: ”Îl țineam lângă mine doar din egoism” Cum l-a anunțat Anamaria Prodan pe primul ei soț că vrea să divorțeze. Impresara a dezvăluit abia acum, la 15 ani de la despărțirea de Tibi Dumitrescu

„Nu m-aș fi dus în viața mea să îi bat amantele lui Reghecampf. Asta, ultima, era la botul calului, în Dubai, stătea unde aveam și eu casă, acolo o cantonase.

Mi-a zis Gigi Becali (n.r. dacă e sigură că Reghecampf a înșelat-o cu Florentina Raiciu). A zis pe post. Gigi este super relaxat, nu vorbește neacoperit niciodată”, a spus Anamaria Prodan.

Florentina Raiciu s-ar fi temut de Anamaria Prodan

Cu toate că știa de existența ei, Anamaria Prodan și Florentina Raiciu nu s-au întâlnit niciodată, dar se pare că modelul s-ar fi temut de impresară, însă agenta FIFA a mărturisit că ea nu ar agresa fizic niciodată o domnișoară.

„Eu am găsit numărul Florentinei, vorbea cu ea, mi se pare. Gigi a zis că de opt ani a luat banii familiei, a făcut afaceri, a deschis domnișoarei salon în Dorobanți. Eu nici nu am văzut-o în realitate vreodată și poate să îți confirme domnișoara. Am înțeles că îi era frică de mine… eu nu bat domnișoare”, a povesti Anamaria Prodan, în podcastul lui Codin Maticiuc.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.