Cine este tânăra găsită spânzurată în dulap? Avea doar 20 de ani

Author: Elena Padure
Actualizat: 15 mar 2021, 18:42
Cine este tanara din Iasi, gasita spanzurata in dulap

O tânără de 20 de ani a fost găsită spânzurată într-un dulap, în apartamentul închiriat din Iaşi. Anchetatorii nu exclud o posibilă crimă.

O tânără în vârstă de 20 de ani a fost găsită spânzurată într-un dulap.  Trupul său neînsufleţit a fost găsit de proprietarul apartamentului din Iaşi, unde locuia cu chirie. Fata nu a lăsat un bilet de adio, prin urmare anchetatorii nu exclud posibilitatea unei crime. 

Tânără de 20 de ani, găsită spânzurată în dulap, în Iaşi

Fata de 20 de ani era din localitatea Slatina, județul Suceava şi locuia în Iaşi, cu chirie. Laura Alexandroaia lucra la un club din oraş şi deocamdată nu se ştie ce ar fi determinato să recurgă la acest gest disperat.

Proprietaturul apartamentului a sunat la 112 după ce a găsit trupul fetei, însă echipajul de la ambulanţă, ajuns la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Medicii nu au avut decât să declare decesul, ținând cont că era moartă de câteva ore.

Corpul tinerei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Iaşi pentru necropsie.

„Polițiștii au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 despre faptul că o tânără a fost găsită spânzurată într-un imobil. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt.

S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului”,  a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași, citat de spynews

Citeste si: Omagiu pentru Răzvan Ciobanu. Prietenii nu l-au uitat pe creatorul de modă. Locul în care a murit a fost amenajat în memoria sa

Laura Alexandroaia nu a lăsat vreun bilet de adio

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Duminică, 14 martie, în jurul orei 10:30, un bărbat a anunțat autoritățile că tânăra căreia îi închiriase un apartament este spânzurată în dulap. Ancheta este în plină desfăţurare, iar surse din cadrul acesteia susţin că Laura nu a lăsat niciun bilet de adio.

Conform  BZI, tânăra ar fi avut o relație cu un bărbat, iar de ceva timp nu se mai înțelegeau și acesta ar putea fi motivul unui gest

necugetat din partea ei.

Trupul neînsuflețit al Laurei a fost transportat duminică la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie. Cauzele decesulu urmează a fi stabilite.

Citeste si: Detalii socante din culisele cumplitei crime din Onesti! Fapte ilegale savarsite de sotia ucigasului in trecut au dus la aceasta tragedie!

Bărbat găsit spânzurat în arestul poliției, la Satu Mare

La începutul lunii martie, în Satu Mare, un bărbat de 30 de ani aflat din decembrie sub arest preventiv într-un dosar de omor, a fost găsit spânzurat. Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă. Bărbatul era suspectat că, alături de fratele său a ucis un bărbat, în vârstă de 82 de ani, în timp ce încercau să îl tâlhărească

„În cursul acestei zile, la orele 13:25, poliţiştii din cadrul Centrului de Reţinere şi Arest al IPJ Satu Mare au identificat, în camera de arest, un bărbat de 30 de ani, spânzurat”, anunţa Poliţia Judeţeană Satu Mare, conform romaniatv.net.

Citeste si: Irinel s-a spânzurat în direct pe Facebook! Ce a făcut tânărul din Iași înainte să își ia viața și care e motivul sinuciderii

La fața locului au ajuns poliţişti de la Serviciul Criminalistic şi de la Serviciul de Investigaţii Criminale care au efectuat verificări în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Citeste si: Prin ce chinuri teribile au trecut victimele de la Onesti? Ce spun specialistii despre profilul ucigasului!

 

 

Taguri: