Cine este tânăra misterioasă care a apărut alături de Salman Khan? Chiar Iulia Vântur a publicat fotografia cu cei doi

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 12 oct 2023, 10:36

Iulia Vântur și Salman Khan

Sursa: Instagram- Vântur Iulia/ Beingsalmankhan

Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar apropierile dintre cei doi sunt tot mai evidente. Ce a apărut pe contul de Instagram al frumoasei românce a surprins pe toată lumea.

Iulia Vântur își arată susținerea pentru Salman Khan cu fiecare ocazia, chiar și atunci când acesta colaborează cu alte femei frumoase.

Salman Khan a apărut alături de o tânără misterioasă

Iulia Vântur a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care Salman Khan se îmbrățișează cu o tânără misterioasă. Chipul fetei nu poate fi văzut, aceasta fiind cu spatele, însă frumoasa româncă a menționat-o în postare.

Citește și: “Dragostea este răbdare” Iulia Vântur, mesaj cu subînțeles despre relația cu Salman Khan. Ce a postat vedeta

Nu este vorba de vreo iubită, tânăra fiind chiar nepoata celebrului actor. Cei doi au pozat pentru noua colecție de haine a brand-ului deținut de actorul Salman Khan. Iulia Vântur a postat fotografia în semn de apreciere și susținere la adresa iubitului său și a nepoatei acestuia.

Citește și: Dovada că Iulia Vântur și Salman Khan nu s-au despărțit. Ce imagini a postat românca noastră, direct de la Bollywood

Frumoasa Iulia Vântur a lăsat și un mesaj. Aceasta a scris ” O nouă colecție, o nouă călătorie, dar aceeași dragoste ”. Pozele pentru noua colecție au fost postate și de către Salman Khan.

Iulia Vântur înțelege partea artistică și munca iubitului său, motiv pentru care nu este geloasă atunci când filmează sau pozează cu alte actrițe frumoase.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tânăra misterioasă este chiar nepoata actorului

Mulți s-au întrebat cine este tânăra misterioasă cu care Salman Khan a pozat în ipostaze atât de apropiate. Alizeh este fiica surorii lui Salman Khan, Alvira Agnihotri și a actorului Atul Agnihotri. Aceasta și-a făcut deja debutul în lumea filmului, acolo unde are toată susținerea unchiului său.

Citește și: Iulia Vântur, prima apariție alături de Salman Khan, după ce s-a scris ca s-ar fi despărțit: Ce filmuleț a postat aceasta

Iulia Vântur este detul de apropiată de familia lui Salman Khan, aceasta participând la mai multe sărbători indiene, sărbători la care frumoasa româncă s-a adaptat destul de bine. Astfel că, Iulia Vântur nu-și susține doar iubitul, ci și pe membrii familiei sale.

Citește și: Iulia Vântur, totul despre sarcină „Eu îl primesc cu bucurie” Ce spune iubita lui Salman Khan despre ultimele zvonuri

Vedeta se bucură de un adevărat succes în India și a declarat în nenumărate rânduri că Salman Khan a fost cel care a încurajat-o și care a văzut cât este de talentată. Se pare că frumoasa româncă nu-i este doar recunoscătoare, dar îl și iubește.

Citește și: Iulia Vântur, însărcinată cu Salman Khan? „2024 este anul când se vor căsători” Diva a surprins pe toată lumea cu ultima ei apariție

După o perioadă de timp în care cei doi nu au mai fost văzuți împreună, Iulia Vântur a spulberat toate zvonurile unei posibile rupturi. Vedeta a mers pe platourile de filmare ale producției în care Salman Khan are rolul principal.