Cine este tânăra misterioasă care i-a furat inima lui Kylian Mbappé. Reacția starului francez a devenit virală în mediul online

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 30 mai 2024, 18:56

Reacția lui Kylian Mbappe în momentul în care a văzut-o pe Lea

Sursa: Captură TikTok

În urmă cu două săptămâni, un videoclip cu starul francez Kylian Mbappé a ajuns viral pe TikTok. Fotbalistul se afla la Cannes, iar o tânără misteriosă l-a lăsat acesta fără cuvinte cu frumusețea ei. Iată despre cine este vorba!

Videoclipul cu Mbappé s-a viralizat rapid, iar internauții au fost curioși să afle identitatea tinerei. Starul francez se afla la Cannes, alături de colegul său de echipă de la PSG și prietenul său, Ousmane Dembélé. Aceștia luau masa cu mai mulți prieteni într-un restaurant de fițe, moment în care tânăra misterioasă și-a făcut apariția fluturând steagul Franței.

Cine este tânăra care i-a furat inima lui Kylian Mbappé

În videoclipul ce a devenit viral pe rețelele sociale se poate observa cum Kylian Mbappé lua masa liniștit, moment în care își face apariția tânăra misterioasă. Starul francez a comandat mai multe băuturi scumpe, însă acestea nu au venit pur și simplu, ci însoțite de o domnișoară ce flutura steagul Franței.

@quialas_ his jaw dropped😂 #kylianmbappe #mbappe #woman#? #fupdonggg #secret #jawdropped #fory #quialas #funny #fallinlove #thewomam #who #foryou #fp #xzyabc #tiktok #editz ♬ original sound- quialas

Citește și: Kylian Mbappe a mai doborât încă o bornă! Al cincilea an la rând când primește acest trofeu

În momentul în care a văzut-o, fotbalistul a avut o reacție inedită, privind-o cu insistență. Deși tânăra a fost surprinsă cu spatele în videoclip, internauții s-au gândit imediat că trebuie să aibă ceva special din moment ce a stârnit o așa reacție din partea fotbalistului.

Nu a trecut prea mult timp, iar identitatea fetei misterioase a fost aflată. Conform videoclipurilor ce circulă pe TikTok, tânăra se numește Lea și este model. Văzând postările sale de pe Instagram, internauții au înțeles imediat de ce Kylian Mbappé a fost vrăjit de ea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Lea a câștigat mii de urmăritori pe Instagram

Tânăra l-a sedus pe Kylian Mbappé și a câștigat mii de urmăritori pe Instagram. Tânăra este hostess la o plajă privată din Cannes, dar și model. În doar câteva zile, contul de Instagram al frumoasei brunete a trecut de la 800 de abonați la mai mult de 175.000, iar numărul lor continuă să crească.

Citește și: Cristiano Ronaldo, în fruntea clasamentului celor mai bine plătiți sportivi din lume! Câți bani câștigă portughezul?

În ceea ce privește cariera starului francez, se spune că acesta a semnat deja cu Real Madrid, iar anunțul oficial al campioanei Spaniei ar urma să fie făcut după finala Ligii Campionilor cu Borussia Dortmund, notează Prosport.

„Salutare tuturor. Mereu am spus că voi vorbi cu voi când va veni vremea, iar acum vreau să vă anunț că este ultimul meu an la PSG. Nu-mi voi prelungi contractul, iar aventura se va termina în câteva săptămâni. Sunt foarte emoționat și mă bucur foarte mult că am putut face parte din acest club, unul dintre cele mai mari din Franța și din lume. A fost foarte multă presiune, am crescut ca jucător și am jucat alături de unii dintre cei mai buni jucători din istorie, unii dintre cei mai mari campioni. Vreau să mulțumesc tuturor coechipierilor pe care i-am avut și tuturor antrenorilor: Unai Emery, Thomas Tuchel, Mauricio Pochettino, Christophe Galtier și Luis Enrique”, a transmis Kylian Mbappe, pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)