Cine este tânărul care a fost ucis într-un club din Marea Britanie. Criminalul se află în libertate

Author: Alina Petre
Actualizat: 27 sep 2023, 05:15

Un tânăr a fost înjunghiat mortal într-un club

Un tânăr a fost înjunghiat mortal pe ringul de dans dintr-un club de noapte din Birmingham, Marea Britanie.

 Tragedia s-a produs în a doua zi de Crăciun, cu puțin înainte de ora locală 23:45. Tânărul se distra cu prietenii lui, fără să știe ce avea să i se întâmple. Criminalul nu a fost încă prins de autorități.

Citește și: O tânără a murit nevinovată după ce prietenul ei s-a răsturnat cu mașina. Șoferul de 18 ani ar fi fost drogat

Cine este tânărul care a fost ucis într-un club din Anglia

Un tânăr de 23 de ani a murit după ce a fost înjunghiat, într-un club din Birmingham. Băiatul se distra alături de prietenii lui, la un eveniment unde participa DJ Marco Carola.

La fața locului au ajuns de urgență medicii, dar din păcate pentru tânăr nu s-a mai putut face nimic și a fost declarat mort aproximativ 30 de minute mai târziu.

Imediat după incident familia victimei a fost anunțată, iar oamenii legii au promis că-l vor găsi pe făptaș.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Poliția engleză crede că victima a avut un conflict cu un grup de tineri înainte de a fi înjunghiată și face apel către martorii care știu ceva să ia legătura cu autoritățile.

Criminalul se află încă în libertate

Criminalul încă nu a fost prins, dar polițiștii din Birmingham au urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere ale clubului. Pe o înregistrare video se poate vedea cum sute de petrecăreți se bucurau de muzică.

Clubul rămâne închis până când autoritățile vor strânge suficiente probe în cazul acestei crime. 

  "Știm că erau sute de persoane în clubul de noapte în acel moment.

Deși am vorbit deja cu o parte dintre ei, mai avem nevoie de informații de la toți cei care au fost acolo și care au fost martori sau chiar au filmat ceea ce s-a întâmplat", a declarat pentru presa străină detectivul Michelle Thurgood.

Momentan nicio persoană nu a fost arestată, iar polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele producerii tragediei. 

Citește și: Motivul pentru care un tânăr a ucis un bărbat decapitându-l cu un fierăstrău. Crima a avut loc de Crăciun, în Călărași

 

Taguri: