Cine este tânărul care a fost urmărit cu focuri de armă de polițiști în județul Vrancea! Bărbatul, căutat pentru furt în Italia

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 03 nov 2022, 10:01

Cine este tânărul care a fost urmărit cu focuri de armă de polițiști în județul Vrancea! Bărbatul, căutat pentru furt în Italia

Sursa: PixaBay

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost urmărit cu focuri de armă de către polițiști, după ce acesta a refuzat să oprească la semnalele lor.

Ieri, 2 noiembrie 2022, un tânăr în vârstă de 25 de ani nu a vrut să oprească la semnalele polițiștilor în localitatea Homocea din judeţul Vrancea, ba chiar a accidentat mașina de Poliție.

Cine este tânărul care a fost urmărit de polițiști cu focuri de armă

Şoferul în vârstă de 25 de ani a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor și a fugit de ei preț de câțiva kilometri buni, ajungând în județul Galați.

Agenții au tras cu 14 gloanțe în autovehiculul tânărului, dar fără noroc, pentru că niciun pneu nu a fost atins.

Citeste si: Un angajat al Poștei Române a furat un sac în care se aflau aproximativ 60.000 de euro, chiar dintr-o mașină a instituției

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Bărbatul, la un moment dat, a părăsit mașina pentru a scăpa de oamenii legi, dar nu a ajuns prea departe pe jos, astfel că a fost prins. 

Tânărul a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor

Conform IPJ Vrancea, pe data de 2 noiembrie, în jurul orei 10.00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au făcut semn unui autovehicul care mergea pe raza comunei Homocea să oprească, dar acesta a ignorat semnalele și a accidentat autospeciala de poliție.

„Tânărul, în vârstă de 25 de ani, a fost depistat ulterior de către poliţiştii din cadrul inspectoratelor de poliţie Vrancea şi Galaţi, pe raza judeţului Galaţi.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu deţinea permis de conducere, iar pe numele lui exista un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra patrimoniului”, se precizează în comunicatul IPJ Vrancea.

Citeste si: Motivul pentru care familia unui român, care s-a sinucis într-un penitenciar din Olanda, dă vina pe gardieni pentru tragedia întâmplată

După ce au fost efectuate controale, s-a aflat că tânărul fugar nu are carnet de conducere și, pe deasupra, este dat în urmărire în Italia pentru că a furat de mai multe ori.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.