Cine este tânărul care a murit după ce a căzut de la etajul 10 al unui bloc din Timișoara, în timpul unei petreceri

Author: Alina Petre
Actualizat: 22 dec 2022, 12:23

Un tânăr în vârstă de 28 de ani a murit după ce a căzut în gol de la etajul 10

Un tânăr în vârstă de 28 de ani a murit după ce a căzut în gol de la etajul 10 al unui bloc din Timișoara, cu doar două zile înainte de Crăciun.

Tragedia s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, în Timișoara. Din primele informații, se pare că tânărul s-a urcat pe pervazul geamului de la bucătărie, s-a dezechilibrat și a căzut în gol.

Citește și: A murit un copil din cei șase care au fost loviți pe trecerea de pietoni, în Petroșani. Vinovat este un tânăr de 19 ani, beat și fără permis

Cine este tânărul care a murit după ce a căzut de la etajul 10 al unui bloc din Timișoara

Tânărul de 28 de ani organizase o întâlnire cu niște prieteni și, de bucuria revederii, ar fi întrecut măsura cu băutura. La un moment dat, el a ieșit din încăperea în care petreceau, s-a urcat pe pervazul ferestrei de la bucătărie cu gândul sa treacă, prin exterior, in balcon.

Lucru pe care îl mai făcuse in trecut, dar acum, băut fiind, s-a dezechilibrat si a căzut de la etajul 10, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Impactului cu solul i-a fost fatal tânărului. Câțiva trecători au observat trupul neînsuflețit al tânărului pe trotuar și au sunat imediat la 112. 

Din păcate, echipajul medical sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața, iar medicii au confirmat decesul.

Prietenii tânărului cu care petrecea nu și-au dat seama de nimic până când poliția le-a bătut la ușă.

Ce a declarat Poliția

”În data de 21.12.2022, în jurul orei 23:50,  poliţiştii Secţiei 4 Urbane Timişoara au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că în  faţa unui imobil situat pe strada Gheorghe Lazăr din municipiu, s-ar afla o persoană căzută

la pământ, în stare de inconştienţă, posibil de la etajul 10 al blocului respectiv. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, din nefericire fiind stabilit decesul unui bărbat, în vârstă de 28 de ani. În urma verificărilor efectuate, a reieşit că tânărul ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu alţi doi bărbaţi, într-un apartament din bloc, iar la un moment dat acesta ar fi deschis geamul de la bucătărie, s-ar fi dezechilibrat şi a căzut în gol”, a
transmis IPJ Timiş.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Citește și: „Drum lin printre stele, Andrei! Mama, tati și Matei te vom iubi mereu”. Mesajul sfâșietor al lui Emanuel Preda, după ce fiul lui a murit în prag de sărbători, în urma unui accident din Sibiu