Cine este tânărul care a murit după ce mașina i s-a făcut bucăți. S-a ciocnit întâi de o mașină parcată, apoi de un pom

Autor: Lavinia Medrea

Cine este tânărul care a murit după ce mașina i s-a făcut bucăți. S-a ciocnit întâi de o mașină parcată, apoi de un pom

Sursa: Facebook Poliția Republicii Moldova

Un accident devastator a avut loc pe drumul Bălți-Rîbnița. Un tânăr în vârstă de doar 23 de ani a murit după ce s-a ciocnit puternic de un autoturism parcat, iar apoi de un copac.

Un tânăr în vârstă de doar 23 de ani a murit  pe drumul Bălți-Rîbnița, în apropierea satului Gura Căinarului din raionul Florești, după a intrat cu mașina într-un Nissan Qashqai parcat, apoi a intrat într-un pom.

Cine era tânărul care a murit după ce mașina i s-a făcut bucăți

Tragicul accident a avut loc luni, în jurul orei 11:00 și, potrivit Poliției, victima în vârstă de 23 de ani nu deținea carnet de conducere.

Impactul a fost atât de puternic încât mașina pe care o conducea s-a făcut țăndări.

Poliția Republicii Moldova a postat pe Facebook imaginile groazei de la locul accidentului.

Citește și: O fetiță de 11 ani a fost ucisă și torturată de către familia adoptivă. Tatăl fetei și-a luat viața chiar în fața oamenilor legii

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Un tânăr de 23 de ani a decedat în urma unui grav accident produs pe traseul Bălți- Rîbnița,  în apropierea satului Gura Căinarului. Polițiștii din Florești au fost alertați despre coliziune în jurul orei 11.00. Oamenii legii au stabilit, preliminar, că un Peugeot, condus de un tânăr de 23 de ani, locuitor al satului Biruinţa, raionul Sîngerei, fără permis de conducere, s-a tamponat cu automobilul Nissan Qashqai,  parcat pe acostament regulamentar, după care s-a lovit, în afara carosabilului într-un copac.

În urma impactului, conducătorul automobilului Peugeot a decedat pe loc”, a transmis Poliția Republicii Moldova.

Poliția îi roagă pe șoferi să nu se supere din cauza controalelor de rutină

Pentru că mulți șoferi sunt indignați de faptul că verificările de rutină iau mai multă amploare pentru siguranța pietonilor, dar și a șoferilor, polițiștii și-au prezentat rugămințile către conducătorii auto de a nu fi supărați pentru faptul că sunt opriți în trafic pentru a fi controlați. 

Citește și: Cine era bărbatul care a murit într-un accident banal cu ATV-ul. Avea doar 43 de ani, o soție și o fetiță

Stimați șoferi, vă rugăm să nu fiți indignați când sunteți stopați în trafic pentru verificări de rutină. Toate activitățile noastre sunt pentru a preveni asemenea cazuri grave și a-i responsabiliza pe cei care încalcă Legea”, a transmis Poliția Republicii Moldova.

Oamenii legii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs nenorocirea.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.