Cine este tânărul care a murit în accidentul de pe Drumul Morții

Author: Alina Petre

Un grav acccident de circulație s-a produs pe Drumul European 70

Un grav acccident de circulație s-a produs miercuri, pe Drumul European 70, în Teleorman, numit și ”Drumul morții”.

Drumul European 70, numit și ”Drumul morții”, a făcut din nou victime. Un tânăr a murit după ce a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina. Din păcate, impactul a fost atât de violent încât tânărul a murit pe loc.

Citește și: Un bărbat de 32 de ani, din Turcia, a fost împușcat de un câine. Totul s-a întâmplat în timpul unei partide de vânătoare

Cine este tânărul care a murit în accidentul de pe Drumul Morții

Un tânăr de 25 de ani a murit după ce pierdut controlul volanului și a ieșit de pe partea carosabilă, iar apoi s-a răsturnat cu mașina. Alte două persoane de 20 și 35 de ani au fost rănite și transportate la spital.

Matorii au sunat de urgență la 112, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și ambulanță, dar din păcate pentru tânărul de 25 de ani nu s-a mai putut face nimic.

Din primele informații, se pare că tânărul în vârstă de 25 de ani, din comuna Buzescu, județul Teleorman, care conducea o mașină dinspre București către Alexandria, din cauze care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În urma accidentului, șoferul a murit, iar alte pasagere din autoturism, în vârstă de 20 și 35 de ani, au fost rănite.

Cele două victime au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul de circulație.

Accident grav în Vâlcea, cinci persoane au fost rănite, printre care doi copii

Un grav accident de circulație s-a produs miercuri pe un drum judeţean din localitatea Mihăeşti, unde a avut loc o coliziune între trei autoturisme.

În urma impactului cinci persoane, printre care doi copii, au fost rănite. 

"La data de 30 noiembrie, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că în localitatea Mihăeşti s-ar fi produs un accident rutier soldat cu rănirea mai multor persoane. Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că ar fi avut loc o coliziune între trei autoturisme pe DJ 678 A, în localitatea Mihăeşti, în urma cărei a rezultat rănirea a cinci persoane (trei adulţi şi doi minori).

Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale", a transmis IPJ Vâlcea.

Citește și: Deși nu a băut, un șofer din Prahova a fost prins cu o alcoolemie de 1,78 la mie. Acesta a reușit să își recupereze permisul de conducere