VIDEO Cine este tânărul care a murit într-un grav accident în Sebeș! Șoferul s-a izbit puternic de un sens giratoriu și a murit în urma unui stop cardio-respirator

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 19 ian 2023, 09:28

Cine este tânărul care a murit într-un grav accident în Sebeș! s-a izbit puternic de un sens giratoriu și a murit în urma unui stop cardio-respirator

Sursa: Facebook Alexandru Fofeldea/Captură YouTube ziarul unirea/U P - colaj Kanal D

Un accident grav a avut loc în Sebeș seara trecută. Un tânăr în vârstă de doar 21 de ani a decedat după ce s-a izbit puternic de un sens giratoriu. Tot momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Duminică seara, un tânăr în vârstă de doar 21 de ani a decedat, după ce mașina în care se afla s-a izbit cu toată puterea de un sens giratoriu din oraș. Accidentul a avut loc în Sebeș, iar autoturismul pe care îl conducea avea numere provizorii de înmatriculare. 

Cine este tânărul care s-a izbit puternic de un sens giratoriu în Sebeș 

În ciuda eforturilor medicilor de a-l salva pe băiat, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a încetat din viață.

Tânărul în vârstă de 21 de ani a fost găsit în stop cardio-respirator. Pe numele său, Alex a murit după ce a intrat cu mașina lui, marca Volkswagen, într-un sens giratoriu din Sebeș. 

Citește și: Ce a făcut șoferul din Petroșani care a spulberat un grup de copii pe trecerea de pietoni după impact. Tânărul a ucis un copil de 11 ani

Momentul impactului violent a fost surprins pe camerele de supraveghere, unde se poate observa că mașina condusă de tânărul în vârstă de doar 21 de ani a intrat cu o viteză extrem de mare în sensul giratoriu, unde s-a izbit de bordură, a lovit un stâlp de iluminat și s-a răsturnat. Autoturismul a fost făcut praf în urma impactului violent. 

Alexandru Fofeldea a rămas încarcerat în mașină după accident, astfel că a fost scos inconștient și în stop cardio-respirator din mașină.

Tânărul avea 21 de ani, era din municipiul Sebeș și ar fi studiat la Liceul Tehnologic din Sebeș, relatează  ziarulunirea.ro.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Un bărbat a murit călcat de tramvai în Capitală

Conform primelor informații, victima ar fi traversat neregulamentar în fața tramvaiului care tocmai plecase din stație.

Din nefericire, vatmanul nu l-a observat la timp și l-a călcat, fără să mai poată evita impactul. Echipajul medical ajuns la fața locului n-a mai putut face nimic în afară de a constata decesul bărbatului în vârstă de 67 de ani.  

Citește și: Un avion cu 72 de persoane la bord s-a prăbușit, în Nepal. Numărul morților este de 68 în acest moment

Polițiștii au oprit și verificat mai multe tramvaie care circulau în zonă pentru a-l găsi pe cel implicat în accident. 

„În jurul orei 22:10, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe Bd-ul Theodor Pallady. Conducătorul unui tramvai care circula pe Bd-ul Theodor Pallady către Autostrada Soarelui, ajuns în apropierea intersecției cu Str. Nicolae Teclu, a surprins și accidentat mortal un pieton. În

continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier. Traficul rutier pe Bd-ul Theodor Pallady către Autostrada Soarelui a fost restricționat, acesta desfășurându-se pe o bretea de circulație, sub îndrumarea polițiștilor din cadrul Brigăzii Rutiere”, au declarat polițiștii din București.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.