Cine este tânărul care a primit sentință cu închisoare pe viață după ce mama lui l-a denunțat pentru crimă

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 14 apr 2023, 16:28

Cine este tânărul care a primit sentință cu închisoare pe viață după ce mama lui l-a denunțat pentru crimă

Sursa: Facebook Josh Delbono

Joshua Delbono l-a înjunghiat mortal pe Charley Bates în iulie anul trecut. Câteva ore mai târziu, mama sa l-a reclamat la poliție, spunând că fiul ei „a ucis pe cineva”.

Un adolescent a fost condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea unui elev, după ce mama sa l-a dat pe mâna poliției și a spus că a ucis pe cineva.

Închisoare pe viață pentru un adolescent denunțat de mama lui pentru crimă 

Joshua Delbono, în vârstă de 19 ani, este responsabil pentru uciderea lui Charley Bates, în vârstă de 16 ani, în Somerset, în seara zilei de duminică, 31 iulie 2022.

Joshua Delbono trebuia să ispășească, inițial, o pedeapsă de cel puțin 21 de ani de închisoare, după ce l-a înjunghiat pe Charley cu un cuțit de mai multe ori într-o parcare din orașul Radstock. Adolescentul în vârstă de 16 ani a murit la 30 de minute după atac.

Citește și: Donald Trump a pledat nevinovat în fața celor 34 de acuzații. Cum motivează fostul președinte plata făcută actriței de filme pentru adulți, în schimbul tăcerii acesteia

Tânărul de 19 ani a fugit și s-a îndreptat spre lacul Shearwater, unde a ars hainele pe care le purta în timpul atacului. Ulterior, poliția a găsit imagini filmate cu telefonul mobil.

Ofițerii au primit apoi un apel la ora 12:45 dimineața următoare, la aproximativ șase ore după înjunghiere, de la mama lui Joshua.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Fiul meu a omorât pe cineva... este în casa mea acum, dar nu-l pot lăsa să plece nicăieri”, a declarat mama lui Joshua.

Mama tânărului criminal, în șoc după fapta fiului ei

Mama lui Joshua este în șoc după fapta comisă de fiul ei. Tânărul a susținut în mod fals că ar fi aruncat cuțitul la locul faptei, dar în timpul procesului a recunoscut că l-a aruncat în lacul Shearwater.

Ofițerii l-au arestat pe Joshua Delbono, din Frome, sub suspiciunea de crimă.

Inspectorul-șef detectiv Mark Almond a declarat: „Charley avea toată viața în față și a fost scurtată de Joshua Delbono.

Citește și: Cine este polițistul din Galați, de doar 21 de ani, care și-a tăiat venele și apoi s-a împușcat în cap. Acesta fusese părăsit recent de iubita sa

Priveghiul ținut în memoria sa în Radstock în zilele de după această tragedie fără sens evidențiază modul în care moartea sa a afectat comunitatea și cât de popular a fost o persoană.

Din fericire, astfel de incidente sunt rare în Radstock, dar consecințele devastatoare pe care infracțiunile cu cuțitul le are asupra familiilor și comunităților sunt evidente pentru toată lumea și de aceea ne angajăm să lucrăm cu partenerii noștri pentru a face tot ceea ce putem pentru a preveni alte tragedii ca aceasta”.