Cine este tânărul care s-a înecat în apele Nistrului, cu o zi înainte să împlinească 25 de ani - Tragedie fără margini

Author: Alina Petre
Actualizat: 27 apr 2023, 02:00

Tânărul care a murit înecat în Nistru

Tragedie fără margini, după ce un tânăr a murit înecat în apele Nistrului, cu o zi înainte să împlinească 25 de ani.

Identitatea tânărului a fost făcută publică de către colegii săi. Acesta era un actor cunoscut al Teatrul Național „Eugene Ionesco", din Republica Moldova.

Din nefericire, actorul Ioan-Cristi Vlad a murit înecat în râul Nistru, chiar cu o zi înainte să împlinească 25 de ani. 

Citeste si: Teatrului Nottara, în doliu- A murit actrița Camelia Zorlescu

Pe rețelele de socializare curg mesaje de condoleanțe

„Astăzi s-a întâmplat o tragedie în Familia noastră. A plecat la cer tânărul actor Ioan-Cristi Vlad. Suntem profund îndurerați de acest eveniment tragic. Teatrul Național Eugene Ionesco aduce sincere condoleanțe familiei îndurerate și tuturor celor care l-au cunoscut și îndrăgit pe Cristi”, au scris reprezentanții teatrului pe pagina de Facebook.

Ioan-Cristi Vlad a debutat acum un an pe scena Teatrului Național „Eugene Ionesco”, după absolvirea Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice (AMTAP).

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Acesta face parte dintr-o familie de actori ai Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Bălți, tânărul a ales să facă Informatică după liceu, dar în scurt timp a înțeles că vrea să revină la teatru, unde și-a luat licența, absolvind actorie.

Directorul instituției Petru Vutcărău a transmis și el cu un mesaj de condoleanțe.

„Trăim în teatru o durere teribilă! O durere greu de exprimat în cuvinte. Ne-a părăsit colegul nostru îndrăgit, copilul minunat cu suflet mare, tânărul actor Ioan-Cristi Vlad! S-a stins din viață în dimineața aceasta, ”Îmbrățișat” de apele Nistrului. Cruntă îmbrățișare! A intrat în apă râzând, fericit că maine, 27 iulie, avea să-și sărbătorească ziua de naștere.... 25 DE ANI! SĂRBĂTOAREA VA AVEA LOC ÎN CERURI, ALĂTURI DE DUMNEZEU! DUMNEZEU l-a dorit alături chiar de ziua lui, pentru că l-a îndrăgit.

Cu siguranță că i-a pregătit un dar frumos: UN LOC ÎN RAI! Ne vei lipsi, Cristi! De-acum încolo, rămâi în paza DOMNULUI! Noi te-am iubit și nu te vom uita în veci! ZBOR LIN ÎN ÎMPĂRĂȚIA VEȘNICĂ!”, a scris Petru Vutcărău pe pagina de Facebook.

Cum s-a produs tragedia

Din primele informații, se pare că tânărul a mers, marți, cu câțiva prieteni să înoate în Nistru, dar a sfârșit înghițit de râu.

Pentru tânărul actor nu s-a mai putut face nimic.

Acesta ar fi împlinit astăzi, 27 iulie, vârsta de 25 de ani. Cei care l-au cunoscut sunt șocați de acestă tragedie.

Citeste si: Tragedie în familia Ameliei Papazissu! Nepoata artistei, Iulia, în vârstă de 23 de ani, a murit într-un accident violent în Ialomița

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.