Cine este tânărul de 20 de ani care a dat peste un tată și fiica lui, în vârstă de 11 ani, în timp ce traversau strada

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 16 mai 2023, 01:00

Tragedie în Movila Vulpii! O femeie a rămas fără soț și fără copil, după ce un tânăr de 20 de ani i-a spulberat pe toți cu mașina, când treceau strada.

Un accident cumplit a avut loc noaptea trecută, în Movila Vulpii. Pe DN1, un bărbat şi fiica sa de 11 ani au murit pe loc, după ce au fost spulberați de un alt autoturism, condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani, atunci când încercau să traverseze strada.

Un bărbat și fiica lui au murit în timp ce treceau strada

Accidentul tragic s-a petrecut noaptea trecută, în zona Movila Vulpii, acolo unde un bărbat, în vârstă de 44 de ani, care conducea o mașină în care se aflau soţia, în vârstă de 38 de ani, şi fiica sa, în vârstă de 11 ani, a tras pe dreapta, pe marginea DN 1.

Conform surselor, cei trei voiau să meargă la magazin pentru a cumpăra o pâine, iar în momentul în care se aflau în traversare, au fost spulberaţi de un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani.

Citeste si: Un bărbat a fost spulberat de trenul București Nord-Suceava- Greșeala care i-a fost fatală

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Mi-au apărut în faţă, am pus mâinile la faţă şi nu mai ştiu nimic. Mi-am revenit după trei secunde şi m-am dat repede jos din maşină”, a declarat şoferul, în vârstă de 20 de ani.

„La kilometrul 70 cu 600 de metri s-a produs un accident rutier soldat cu decesul a două persoane și rănirea celei de a treia”, a declarat un polițist de la fața locului, pentru Antena 3.

Bărbatul fetei s-a stins pe loc, iar cea mică a murit la spital

Impactul a fost atât de puternic încât s-a soldat cu mortalitate.

Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a decedat pe loc, iar fiica sa, în vârstă de 11 ani, a fost găsită de medici în stop cardio-respirator. Împreună cu mama ei, fetița a fost dusă în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti. 

Citeste si: Accident cumplit cu un autocar plin de copii, în Bulgaria: 12 victime- Panul roșu de intervenție, activat

Din păcate, femeia, în vârstă de 38 de ani, a rămas și fără soț, și fără fiică, după ce inima micuței s-a oprit, la câteva ore după ce au ajuns la spital.