Cine este tânărul de 25 de ani care și-a pierdut viața în urma accidentului de motocicletă din localitatea Gherla. Urma să se căsătorească la anul

Autor: Andrei Costanda

Adrian Csupe, jandarmul care și-a pierdut viața în teribilul accident din localitatea Gherla

Sursa: Facebook

Adrian Csupe, un jandarm în vârstă de doar 25 de ani, a murit într-un teribil accident de motocicletă în localitatea Gherla, județul Cluj.

Accidentul s-a produs luni, 5 august 2024, în jurul orei 16.10. Conform cercetărilor preliminare efectuate de poliție, un bărbat de 71 de ani din comuna Mintiu Gherlii nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de o femeie de 35 de ani din municipiul Bistrița.

Adrian urma să se căsătorească anul viitor

Aceasta circula din direcția Cluj-Napoca spre Dej când mașina ei a fost lovită de autoturismul bărbatului în vârstă, fiind proiectată pe contrasens.

În urma impactului, autoturismul femeii a intrat în coliziune cu motocicleta condusă de Adrian, care circula în direcția opusă.

Adrian Csupe era jandarm în cadrul Jandarmeriei Cluj și urma să se căsătorească anul viitor, dar nu a mai apucat să se bucure însă de nimic.

Inima tânărului jandarm a cedat la scurt timp după ce a fost transportat la spital, în ciuda eforturilor medicilor.

Atât femeia implicată în accident, cât și Adrian, au fost transportați de urgență la spital pentru îngrijiri medicale, dar pentru Adrian, rănile suferite au fost fatale.

Citește și: Cursul valutar anunțat de BNR pentru ziua de marți, 6 august 2024: Cu câți lei se vinde moneda euro azi

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Citește și: Detaliul incredibil observat la priveghiul legendarului Nicu Covaci. Ce este desenat chiar pe sicriu

Mesajul transmis de Jandarmeria Cluj

Colegii și apropiații lui Adrian sunt profund îndurerați de pierderea sa prematură.

„Mult prea devreme, destinul unui tânăr jandarm clujean s-a frânt brusc, în cursul zilei de luni, 5 august 2024.

Colegul nostru, Csupe Adrian și-a pierdut viața într-un accident rutier care s-a petrecut în apropierea municipiului Gherla. Suntem cu sufletele alături de familia îndurerată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe și multă putere pentru a depăși această grea încercare. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis Jandarmeria Cluj printr-un comunicat.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul. Testările conducătorilor auto implicați în accident cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Din nefericire, Adrian nu a putut fi testat la fața locului din cauza stării sale critice.

Vestea morții lui Adrian a șocat comunitatea locală și a adus multă durere familiei și prietenilor săi. Tânărul era cunoscut pentru devotamentul său față de meserie și pentru planurile sale de viitor, printre care se număra și căsătoria anul viitor.

Acest tragic incident subliniază din nou importanța respectării regulilor de circulație și a acordării priorității pentru a preveni astfel de tragedii.

Comunitatea locală rămâne alături de familia îndurerată, oferindu-le sprijinul necesar în aceste momente dificile.