Cine este tânărul din Sibiu ucis în bătaie de familia iubitei lui! Deși fata avea o relație de doi ani cu el, părinții plănuiau să o mărite cu altcineva

Autor: Diana Ghita

El este bărbatul ucis în Arpașu de Jos

Sursa: oradesibiu.ro

Noaptea de duminică spre luni a fost marcată de un incident tragic care a zguduit localnicii din Arpașu de Jos, județul Sibiu. Victor, un tânăr de 28 de ani, a fost ucis de părinții iubitei lui, Mihaela.

Potrivit Orei de Sibiu, Victor, care făcea parte dintr-o familie de etnie romă, a răspuns apelului disperat al iubitei sale, Mihaela, care îi povestea despre conflictele intense cu părinții ei. Decizia lui de a merge la casa acesteia i-a fost fatală. Odată ajuns la locuința din Arpașu de Jos, județul Sibiu, bărbatul a fost ucis în bătaie de familia fetei de 19 ani.

De ce l-au ucis pe Victor părinții fetei din Arpașu de Jos

După ce a intrat în curte și a bătut la ușă, Victor a fost întâmpinat cu violență de mama fetei, care l-a împins pe scări și, ulterior, l-a băgat în casă. Acolo, părinții Mihaelei l-au atacat brutal cu diverse obiecte contondente, până l-au lăsat inconștient.

Odată ce au realizat gravitatea faptei lor, părinții fetei au alertat autoritățile în jurul 05:50 dimineața.

Poliția și ambulanța au sosit rapid la fața locului, dar, în ciuda eforturilor medicilor, Victor a decedat în drum spre spital. Primele cercetări au indicat că tânărul a fost victima unei agresiuni violente, ceea ce a determinat implicarea Serviciului de Investigații Criminale și a procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Conform sursei citate, relația dintre Victor și Mihaela nu era acceptată de familia fetei.

Deși cei doi se cunoșteau de aproximativ doi ani și erau foarte îndrăgostiți, părinții tinerei de 19 ani aveau alte planuri pentru viitorul ei. Aceasta fusese promisă unui alt tânăr, iar Victor nu era considerat potrivit pentru ea.

Citește și: Accident cumplit în Sibiu, între un microbuz școlar și un autoturism! A fost activat Planul roșu de intervenție

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Anamaria Prodan, căsătorită de două ori cu același inel, cumpărat de ea. “Inelul meu pe care eu astăzi îl port cu mândrie, nu mi l-a dat nimeni, e al meu.”

Victor a mai avut divergențe, în trecut, cu familia Mihaelei

Chiar dacă familia ei nu era de acord cu Victor, Mihaela a fugit de acasă la sfârșitul lunii mai, moment în care a vrut să plece împreună cu el în Anglia. Cu toate acestea, planul lor a eșuat deoarece fata nu avea actele necesare pentru a-și face pașaport.

„Fata era promisă unui copil de 12 ani, nu au făcut nunta fiindcă au zis că așteaptă să mai crească el.

Doar că, între timp, fata s-a cunoscut cu Victor. S-a îndrăgostit de el, iar de vreo 2 ani se țineau unul de altul. Din ce știu eu, familiile celor doi nu se înțelegeau, părinții fetei îi considerau neamuri mai slabe și nu au acceptat relația ca să nu le facă de rușine neamul”,  au declarat localnicii din Arpașu de Jos, conform sursei citate.

După multe discuții tensionate între familii, Mihaela s-a întors acasă, dar conflictul nu s-a stins.

În momentul în care Victor s-a întors în țară duminică, iubita l-a chemat la ea acasă pentru că nu reușea să ajungă la o înțelegere cu familia sa. Întâlnirea lor a declanșat tragedia.

Citește și: De ce niciun trecător nu a intervenit pentru a-l salva pe bărbatul ucis în Crângași! Explicația unui psiholog criminalist: „Oamenii sunt din ce în ce mai egoiști”

„Au căzut de comun acord să o aducă acasă, dar cu condiția ca Victor să nu pățească nimic, fiindcă l-au amenințat atunci că îl omoară. Fata s-a întors acasă, iar el a plecat în Anglia”,  au mai dezvăluit oamenii din sat.

Ancheta în cazul crimei din Arpașu de Jos este în plină desfășurare. Presupușii autori ai crimei, părinții Mihaelei, urmează să fie aduși la audieri în Sibiu astăzi, pe 15 iulie. Autoritățile investighează circumstanțele exacte ale evenimentului și au deschis un dosar penal pentru omor.