Cine este tânărul din Suceava care și-a pierdut viața după ce a fost lovit cu mașina de un șofer beat. Vinovatul a părăsit locul accidentului și s-a baricadat în casă la sosirea polițiștilor

Author: Diana Bostan
Actualizat: 02 mai 2024, 13:05

Bogdan Ionuț este tânărul care și-a pierdut viața în accidentul de la Suceava

Sursa: Facebook

Pe data de 1 Mai, în Suceava, a avut loc un accident cumplit. Un tânăr în vârstă de 21 de ani a lovit mortal un pieton de 27 de ani și apoi a părăsit locul incidentului.

O adevărată tragedie a avut loc pe străzile din Suceava. Ionuț Bogdan, un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost lovit mortal de un șofer în vârstă de 21 de ani. În loc să rămână la locul accidentului pentru a-și asuma consecințele, șoferul a decis să fugă. După mai multe ore de căutări, polițiștii l-au găsit acasă pe șofer acasă, dormind.

Un șofer în vârstă de 21 de ani a lovit mortal un pieton

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a lovit mortal un pieton, apoi a fugit de la locul accidentului. Din primele informații, șoferul în vârstă de 21 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul vinovat de accident locuia la 200 de metri de locul în care s-a petrecut tragedie.

Citește și: Accident mortal în Suceava! Un tânăr de 26 de ani a fost spulberat de un șofer beat, care a fugit de la locul faptei

Imediat după producerea tragediei, șoferul implicat a părăsit locul accidentului fără să rămână să acorde asistență sau să notifice autoritățile, comportându-se ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, pentru ca apoi să se retragă acasă și să adoarmă, potrivit Observatornews. Cu toate acestea, polițiștii, dornici să-l aducă pe cel vinovat în fața justiției, l-au găsit la domiciliu și, fără a avea un mandat, au bătut la poarta acestuia.

În ciuda eforturilor de a-l convinge să iasă, tânărul s-a baricadat în casă, refuzând să coopereze. A fost necesară intervenția avocatului său pentru a-l convinge să iasă din locuință și să se prezinte la audieri.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

La doar 14 ore de la accident, șoferul a pretins că nu-și mai amintește ce s-a întâmplat, dar camerele de supraveghere au surprins momentul exact al impactului, arătând cum victima a fost proiectată pe șosea.

Tânărul a mers la audieri doar în prezența avocatului său

Agenții de poliție au fost implicați într-o negociere care a durat zeci de minute cu tânărul care se afla pe balcon. Cu toate eforturile lor de a-l convinge să coboare și să coopereze, tânărul a rămas inițial neclintit. Totuși, intervenția avocatului său l-a determinat în cele din urmă să se prezinte la audieri, punând capăt impasului tensionat.

Citește și: Sonia a murit în timp ce se grăbea spre casă. Tânăra a intrat cu mașina primită cadou într-un TIR: „O durere atât de mare!”

„Era destul de speriat când am intrat în casă. Nu ştia ce s-a întâmplat. S-a trezit pur şi simplu acasă.”,  a spus avocata șoferului care a provocat accidentul, potrivit Observatornews.

Potrivit sursei menționate anterior, avocata tânărului a mai menționat faptul că acesta a vizionat un meci împreună cu prietenii săi, moment în care ar fi consumat și alcool, însă nu ar fi condus în ziua respectivă.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!