Cine este tânărul din Vâlcea care a accidentat mortal un copil în vârstă de doar 10 ani. Manevrele de resuscitare au fost în zadar

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 17 ian 2024, 01:20

Manevrele de resuscitare au fost în zadar

Sursa: gds.ro

Un copil de 10 ani a fost lovit mortal de un șofer în vârstă de 21 de ani din Vâlcea.

Un copil în vârstă de doar 10 ani  a fost lovit mortal de un șofer care conducea o mașină pe o șosea din județul Vâlcea. 

Cine este șoferul din Vâlcea care a ucis un copil în vârstă de doar 10 ani

Medicii ajunși la locul incidentului au găsit fetița de 10 ani în stare de inconștiență. Zeci de minute au încercat s-o resusciteze, dar totul a fost în zadar.

Nu s-a mai putut face nimic în afară de a se constata decesul copilei. 

Citește și: „Băiatul ar fi fost stropit cu apă rece și fierbinte”. Raul, un copil român de doar nouă ani, a fost găsit fără viață, într-o geantă, plutind în apele unui lac, în Belgia

Conform primelor informații, șoferul în vârstă de 21 de ani a fost testat pentru alcoolemie, iar rezultatul a fost negativ.

Accidentul a avut loc pe drumul judeţean 678 din judeţul Vâlcea, în localitatea Olanu. Conform primelor verificări efectuate de Poliție, șoferul a intrat cu mașina în fetița care mergea pe partea carosabilă, relatează  news.ro.

Cine este bărbatul care a provocat un accident în Capitală, după ce a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„La data de 17 februarie, poliţişti din cadrul Secţiei 26, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanului căruia se afla un bărbat. Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului şi pentru a se sustrage controlului şi-a continuat deplasarea”, a declarat, astăzi, Brigada Rutieră a Capitalei.

Sursa menționată anterior a declarat că poliţiştii l-au urmărit pe bărbat până a ajuns pe o stradă din Sectorul 4, acolo unde s-a ciocnit de un alt vehicul, dar nu și-a oprit drumul, chiar dacă s-a rănit.

Citește și: Un motociclist a fost readus la viață după ce a luat parte într-un accident teribil. Norocul acestuia a fost că un medic se afla la locul incidentului

Urmărirea s-a terminat la puțin timp după producerea accidentului, când polițiștii de la Secția 26 au reușit să-l prindă pe șofer și să-l oprească.

„În baza probatoriului administrat în cauză, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reţinerea bărbatului, care urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventive”, mai menționează sursa

citată.

Bărbatul a fost acuzat de conducerea unei mașini sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi vătămare corporală din culpă.

 

Taguri:

Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.