Cine este tatăl care și-a sechestrat fetița de 5 ani în casă. Acesta a amenințat că va arunca toată casa în aer

Author: Bianca Vidoi

Cine este tatăl care și-a sechestrat fetița de 5 ani în casă

Sursa: PixaBay

În Chiajna a avut loc o întâmplare asemănată cu filmele de groază. Un tată și-a sechestrat fetița de 5 ani și a amenințat că va arunca toată casa în aer.

Timp de 28 de ore, un tată și-a baricadat fetița de 5 ani în casă, amenințând că va arunca casa în aer. De-a lungul celor 28 de ore, peste 50 de polițiști, mascați, negociatori și lunetiști au stat în jurul casei.

Citește și: Un bărbat din Chiajna s-a sechestrat în casă alături de fiica lui de cinci ani și amenință de mai bine de 17 ore că va arunca în aer casa: „Mi-e frică, tati”

Un tată și-a sechestrat fetița de 5 ani

Începând de joi, de la ora 13, bărbatul s-a certat cu soția sa, urmând să o bată când aceasta îl amenința că pleacă de acasă cu fiica lor. Bărbatul a trecut printr-o furie de neexplicat, iar după ce soția sa a reușit să fugă şi a sunat la 112 de două ori, însă bărbatul s-a baricadat în casă, alături de fetița lor de 5 ani.

În jurul acestuia a luat băutură, urmând ca pe pagina de Facebook să arate că are și butelii alături de el, pe care le va folosi ca să arunce casa în aer.

Polițiștii au apărut în Chiajna, încercând să îl facă pe bărbat să iasă din casă şi să o elibereze pe fetiță. Acesta nu cerea nimic, doar a amenințat că va arunca casa în aer, însă a cerut ca polițiștii să îi elibereze strada din fața casei.

Polițiștii au ales să se depărteze de locuința acestuia, alături de presă și curioși. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

După peste 24 de ore de la negocieri, bărbatul a decis să vorbească o avocată, iar aceasta a reușit să o elibereze pe fetița de 5 ani. După ora 17:30, bărbatul a fost scos din casă și dus la audieri, iar după 30 de minute petrecute la sediul IPJ Ilfov, acesta a fost escortat înapoi la locuință pentru a își face bagajele.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. 

Citește și: Ce pedeapsă a primit bărbatul din Onești, care a luat viața a doi oameni chiar în fața polițiștilor. Soția acestuia, complice și ea, nu a scăpat de pedeapsă

Cine este tatăl care și-a sechestrat fetița de 5 ani în casă

Bărbatul ce și-a sechestrat fetița de 5 ani pentru peste 25 de ore a fost condamnat în trecut pentru complicitate la furt. După ce a ieșit din închisoare, părea că acesta s-a liniștit, însă băutura a început să îl afecteze. După mai mulți ani în care a lucrat în Austria cu soția sa, cei doi au reușit să construiască casa în care a fost sechestrată fata, însă după ce s-au întors în țară, acesta nu și-a mai găsit un loc de muncă.

Rudele și vecinii acestui bărbat au spus că acesta a picat în patima alcoolului, devenind chiar violent atunci când consuma băuturi alcoolice. 

Sursa: wowbiz.ro