Cine este tatăl copiilor morți din Timișoara. Alex este coplesit de durere

Author: Marina Ionescu

Alex Billy este tatăl îndoliat al celor doi copii morți, în Timișoara, alături de mama lor Iuliana.

Alex Billy este bărbatul cu care Iulia și-a petrecut mai mult de jumătate din viață și alături de care femeia își întemeiase o familie. Nici măcar el, nu își poate explica de ce Iulia a luat decizia să își ia propria viață, dar și fiului ei de doi ani și a fetiței de șase ani.

Citeste si: Iulia, mama din Timișoara care s-a sinucis, a fost terorizată de ambii bărbați din viața ei! Cei doi ar fi vrut să-i ia copiii de lângă ea

Cine este tatăl copiilor morți din Timișoara. Alex este coplesit de durere

Tatăl micuților morți din Timișoara este devastat de durere. Alex Billy este nevoit să-și conducă copiii pe ultimul drum, alături de fosta parteneră de viață.

Cei doi au divorțat în 2020, însă Alexandru, în vârstă de 36 de ani, urma să îi devină Iuliei din nou partener de viață, pentru a-și crește copiii împreună.

 

Alex și Iulia aveau împreună o fetiță, Alisa, în vârstă de șase ani, și un băiețel, Nicholas, în vârstă de doar trei ani.

Citeste si: Cine este bărbatul care ar fi determinat-o pe mama din Timișoara să-și ia viața: „Ea nu ar fi făcut așa. O teroriza foarte mult”

Din păcate, cei doi nu au mai apucat să fie soț și soție din nou.

Femeia cu care urma să se recăsătorească a decis să-și pună capăt zilelor. Aceasta s-a urcat pe un bloc de zece etaje din Timișoara, după care a sărit în gol cu cei doi copii în brațe. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Bărbatul a venit cât de repede a putut din Austria, țara unde locuia, pentru a se ocupa, împreună cu bunica copiilor de înmormântare.

Pe data de 19 aprilie, Alex Billy a depus o cerere la Starea Civilă prin care a cerut să se recăsătorească cu Iulia. Cei doi nu s-au prezentat la cununia civilă, deși a fost programată pe 28 aprilie 2022. 

Iulia era foarte îndrăgostită de Alex

Potrivit apropiaților celor doi, Iulia îl iubea foarte mult pe Alex, fostul partener de viață. Însă, în 2020, Alex a intentat procesul de divorț. 

Cu toate acestea, iubirea dintre cei doi nu s-a stins. Dovada stau pozele și comentariile dintre Iulia și Alex, de pe rețelele sociale.

Citeste si: Iulia, femeia care s-a aruncat împreună cu copiii săi de pe un bloc, ar fi putut fi oprită?! Ce spune Irina Petrea, psiholog, despre tragedia de la Timișoara

Alexandru a decis ca Iulia și cei doi copii să-și doarmă somnul de veci împreună.

Astăzi, trupurile fără viață ale celor trei au fost depuse la o capelă din Timișoara, acolo unde apropiații familiei pot veni să-și ia rămas bun de la Iulia și cei doi copii minori care și-au pierdut viața.

„Cei care doresc să-și ia rămas bun de la draga noastră Iulia Bogdan și cei doi îngerași Alisa și Nicolas și să le aducă un omagiu, sunt așteptați începând cu orele 13 la Casa funerară din Iosefin, iar înmormântarea va avea loc mâine la ora 17 la cimitirul din zona Freidorf!
Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în pace!”, au scris apropiații pe rețelele de socializare.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.