Cine este tatăl copilului Sabinei, femeia ucisă și incendiată pe un câmp, în Ghimpați?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 11 nov 2020, 10:00
Sabina și bărbatul care este trecut în acte ca fiind tatăl copilului ei
Sursa: captura spynews.ro

Vestea că o femeie a fost omorâtă și apoi incendiată într-o valiză pe un câmp din Giurgiu a șocat o țară întreagă. Acum s-a aflat cine este tatăl copilului Sabinei.

Anchetatorii au descoperit că femeia care a fost ucisă și apoi incendiată pe un câmp din județul Giurgiu avea 32 de ani și locuia în Bufea, județul Ilfov. Este vorba despre Mihaela Sabina Mircea.

Noi detalii despre Sabina, tânăra care a fost omorâtă și arsă la marginea unui drum din Giurgiu

Moartea Sabinei a ridicat multe semne de întrebare și a șocat o țara întreagă.

Femeia lasă în urmă un copil în vârstă de 8 ani. Se pare că tatăl copilului este, în acte, un bărbat de origine siriană, în vârstă de 34 de ani, pe nume Jamal Ahmad Kouja. Acesta s-a stabilit în România în urmă cu mai mulți ani și se pare că ar fi avut probleme cu legea.

Citeste si: Cine este, de fapt, ucigaşul Sabinei? Criminalul femeii incendiate a fost retinut de politisti

Dacă inițial nu a vrut să recunoască copiliul, ulterior, bărbatul a acceptat să fie trecut în acte drept tatăl micuțului, însă există suspiciuni că a făcut acest lucru doar pentru a obține permis de ședere în România, potrivit antena3.ro.

Povestea de viață a Sabinei este una foarte complicată. Copilul femeii era crescut de familia fostului ei iubit, care locuiește în Pantelimon, chiar dacă cei doi au pus capăt relației în anul 2013.

La sfârșitul lunii august, Sabinei i s-a cerut să vină să își ia copilul, acesta fiind ultima dată când femeia a mai răspuns la mesaje.

„Sabina:  Nu mai vin că m-am măritat.

Prietenă:  Bun. Și cu băiatul cum rămâne?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sabina:  O să vin să îl iau.

Prietenă:  Păi vino, Sabino. Că eu nu mai pot să stau cu el, că plec afară.

Sabina:  O să vin să îl iau.

Prietenă:  Păi când, Sabino? Am eu vreo obligație față de tine? Am stat și eu atâta timp cu el.”, sunt ultimele mesaje pe care Sabina le-a trimis.

Felul în care Sabina a fost ucisă a reușit să îi șocheze chiar și pe anchetatori, iar în prezent, cercetările în acest caz sunt în desfășurare.

Citeste si: Martor în cazul tinerei incendiate din Ghimpați, luat pe sus de polițiști: „Arestat pentru că am stins femeia!”