Cine este Teodora, noua concurentă din “Casa iubirii”. Frumoasă brunetă îl cunoaște pe Antoni și l-a chemat în camera roșie: „Știm cât de bine de simțim unul în preajma celuilalt”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 16 iul 2024, 18:40

r

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

Teodora este noua concurentă din ”Casa iubirii”, iar dorința ei a încins spiritele în casa fetelor. Tânăra l-a chemat pe Antoni în camera roșie, iar reacția Rebeccăi nu a întârziat să apară.

Teodora are 21 de ani, este studentă la Facultatea de Muzică din Brașov, iar în timpul liber cântă la evenimente. Frumoasa brunetă l-a chemat pe Antoni în camera roșie, însă cei doi se cunosc din afara competiției.

Citește și: Alexandra, subiectul principal de discuție în Casa Iubirii: „N-a avut nimic pentru Gagea, despre ce vorbim” De ce îl acuză concurenta pe Patrick că ar fi luat cecul „pe spatele ei”

O nouă concurentă a pășit în ”Casa iubirii”

În ediția de marți, 16 iulie, a emisiunii ” Casa iubirii ”, Antoni a avut parte de o surpriză total neașteptată. Teodora și-a dorit ca prima ei cameră roșie să fie cu Antoni pentru a o familiariza cu competiția. Frumoasa brunetă a dezvăluit faptul că ea și Antoni se cunosc deja.

Citește și: Denisa, dezvăluiri neașteptate după eliminarea din „Casa iubirii”! Aceasta regretă că nu s-a apropiat mai mult de Bogdan: „Am avut un drag mare”

„Bună! Mă numesc Teodora, am 21 de ani, sunt studentă, dar și solistă în timpul liber. Am venit la această emisiune pentru a căpăta cât mai multe experiențe noi. Mi-aș dori tare mult să am prima mea experiență în camera roșie alături de Antoni.

Ne cunoaștem și sunt convinsă că m-ar familiariza mai bine cu această emisiune”, a spus Teodora, în ediția de marți, 16 iulie, a emisiunii ”Casa iubirii”.

Antoni a rămas fără cuvinte în momentul în care a văzut-o pe Teodora în camera roșie. Cei doi se cunosc deja, iar Antoni știe cât de mult și-a dorit aceasta să participe la această emisiune.

Antoni: Ce cauți aici?

Teodora: Știi foarte bine că mi-am dorit să vin la emisiunea asta și că vreau să încerc lucruri noi și mi-am dorit ca prima mea cameră roșie să fie cu tine. Ne cunoaștem, știm cât de bine ne simțim unul în preajma celuilalt. Sunt convinsă că o să-mi transmiți o stare pozitivă și să mai scap puțin de emoții.

Rebecca a avut o reacție nervoasă în momentul în care l-a văzut pe Antoni în camera roșie

Fetele au primit conexiune din camera roșie, iar Rebecca nu și-a putut stăpâni reacțiile în momentul în care l-a văzut pe Antoni alături de Teodora.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: VIDEO Cum a reușit Monica Pop să slăbească 37 de kilograme: „9 zile nu am mâncat nimic. Mi-am dat seama că senzația de sațietate se pune foarte repede și că mâncăm foarte mult.”

Rebecca: De ce e Antoni în camera roșie? Nu, nu. Nu cred. Cu cine?

Spre surprinderea lui Antoni, Teodora i-a dezvăluit faptul că și-ar dori să cunoască toți băieții și în special pe Patrick.

Antoni: Cine ți-a atras atenție?

Citește și: Catinca și-ar fi dorit să aibă un copil cu Ștefan! Postarea care a dat-o de gol pe fosta concurentă de la „Casa iubirii”

Teodora: Păi momentan Patrick. Nu pot să spun că am venit pentru Patrick, dar îmi place într-o oarecare măsură. Aș vrea să-i cunosc pe toți. Noi doi ne-am cunoscut, dar nu pot spune că ne-am cunoscut prea mult.

În timp ce Antoni și Teodora discutau în camera roșie, Rebecca tuna și fulgera în casa fetelor. Concurenta nu înțelege cum Antoni a fost chemat în camera roșie din moment ce este într-o cunoaștere cu ea.

Rebecca: Deci în primul rând, cum să știi că băiatul ăla e cu cineva și tu îl chemi în camera roșie. Tu știi că băiatul ăsta are aproape relație și tu îl chemi în camera roșie. Putea să cheme pe oricine altcineva. 

Teodora și-a exprimat dorința de-al chema și pe Patrick în camera roșie. După ce a părăsit camera roșie, Antoni le-a dezvăluit băieților că vor avea parte de o surpriză ”Wow”.

Aici puteți urmări momentul în care Teodora îl cheamă pe Antoni în camera roșie: