Cine este Toma Alexandru Giani, polițistul local de la “Insula de 1 milion”: A renunțat la boxul de performanță după ce s-a certat cu antrenorul său

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 12 mar 2024, 20:48
 Toma Alexandru Angel Giani Foto(4)

Cine este polițistul local de la la “Insula de 1 milion”, Toma Alexandru Angel Giani?

Sursa: Kanal D

Polițistul local, Toma Alexandru Angel Giani, participă la “Insula de 1 milion” pentru că își dorește să își demonstreze că se poate descurca în orice situație.

Giani este polițist local și a ales să participe la “Insula de 1 milion” pentru că își dorește să își demonstreze că se poate descurca în orice situație. Acesta vede participarea la emisiunea ca pe o provocare care îl determină să dea tot ce este mai bun din el.

Cine este polițistul local de la la “Insula de 1 milion”, Toma Alexandru Angel Giani?

În vârstă de 24 de ani, Giani s-a născut și a crescut în Afumați, Ilfov, și a urmat Universitatea Dimitrie Cantemir și Universitatea Spiru Haret.

Acesta deține și o diploma de antrenor de box, iar în prezent lucrează ca polițist local.

Tânărul și-a dorit inițial să lucreze în cadrul SRI, însă în perioada în care aștepta un răspuns pentru a vedea dacă a fost acceptat sau nu, a obținut postul pentru poliția locală Ilfov. Giani nu se consideră un polițist rău, ba din contră, consideră că este polițistul bun.

Acesta a practicat box de performanță timp de 5 ani, dar a fost nevoit să renunțe după o ceartă pe care a avut-o cu antrenorul său.

Deși iubea boxul, antrenamentele extreme l-au făcut să cedeze. Decizia finală a venit după ce acesta a descoperit că are niște probleme medicale. Avea o stare de oboseală în permanență și începuse să nu își mai simtă mâinile și picioarele. După mai multe analize medicale, inclusiv o biopsie, doctoral i-a transmis că trebuie să renunțe la sport. Deși la acel moment a suferit foarte tare, în prezent nu are nici un regret.
El continua să practice sportul mergând zilnic la sală și îi place cum arată.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Curajul și ambiția sunt cele mai importante calități pe care le deține tânărul, însă acesta se mai descrie ca fiind încrezător, ambițios, empatic, puternic și sufletist.

Giani adoră să să tragă cu arma și să înoate.

Lumea îl percepe ca fiind egoist și cedează doar atunci când știe că a dat totul. Cea mai mare realizare a sa este faptul că a reușit să termine două facultăți în același timp.

Viața personală a lui Toma Alexandru Angel Giani

Giani locuiește cu părinții săi în Afumați și se află într-o relație.

El consider că va putea rezista o lungă perioadă fără confortul de acasă, mai ales că a trecut prin alte situații de acest gen. Pentru el participarea la emisiune reprezintă o reală provocare și își dorește să dea tot ce are mai bun. Giani vrea să lupte doar pentru el să își demonstreze că se poate descurca în orice situație.

Banii pentru el reprezintă doar un instrument, iar dacă ar fi să câștige acest show, își dorește să își cumpere un apartament în București pentru a se muta singur acolo.

Cea mai mare frică a lui Giani este de eșec, însă acestuia nu îi este frică să dea tot pentru a ajunge la capătul puterilor, moment în care cedează, însă nu regretă, știind că a făcut tot ce a putut pentru a ajunge în acel punct.