Cine este Tuba Büyüküstün, actrița care se va alătura distribuției serialului ”Fiica ambasadorului” Iată ce rol va interpreta vedeta serialelor turcești

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 23 mar 2022, 18:18

Cine este Tuba Büyüküstün, actrița care se va alătura distribuției serialului ”Fiica ambasadorului” Iată ce rol va interpreta frumoasa actriță

Sursa: Instagram Tuba Büyüküstün

Tuba Büyüküstün este una dintre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia. Acesta se va alătura distribuției serialului ”Fiica ambasadorului”.

Tuba Büyüküstün este una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale momentului în Turcia și urmează să se alăture distribuției serialului ”Fiica ambasadorului”, serialul fenomen de la Kanal D.

Citeste si: Doliu uriaș pentru Tuba Buyukustun! Celebra actriță, șocată de teribila veste pe care a primit-o. Ce a postat ea pe rețelele de socializare

Cine este Tuba Büyüküstün, actrița care se va alătura distribuției serialului ”Fiica ambasadorului”

Citeste si: Tuba Buyukustun, noua actriță care va juca în Fiica Ambasadorului, relație cu un bărbat cu 9 ani mai mic decât ea. Cine este vedeta de care s-a îndrăgostit celebra actriță

Frumoasa actriță s-a născut pe 5 iulie 1982 și a crescut în Istanbul. În copilărie și-a descoprit pasiunea pentru pictură, iar ulterior s-a angajat într-un studio de artă.

Tuba a primit o educație și a studiat la prestigioasa școală din Istanbul ”Doğus”,pe care a absolvit-o exemplar. Mai apoi, tânăra și-a continuat studiile la Universitatea de Arte Plastice “Mimar Sinan” din Istanbul, unde obținut diploma de designer vestimentar.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru că nu i-a mers cu modelingul, Tuba s-a lansat în fotografie și a devenit imaginea unor branduri bine cunoscute, precum Pantene în Belgia, MaximumCart, Kremini, Molped și multe altele. 

Tuba Büyüküstün o va înlocui pe Neslihan Atagul în ”Fiica ambasadorului” 

Tuba Büyüküstün a jucat în 2014 în celebra producție ”Dragoste de contrabandă” (”Kara Para Aşk”), aceasta îi va lua locul lui Neslihan ca ”Fiica ambasadorului”. Potrivit presei din Turcia aceasta va intra în serial cu un personaj diferit, deci nu va interpreta personajul care a făcut-o remarcată pe Neslihan Atagul.Tuba

Büyüküstün va avea rolul Mavi. 

”Începe o călătorie familiară și nouă. Dragul meu fost partener Engin, dragul meu scenarist, prietenul meu Eylem, dragul Emre, pe care l-am cunoscut în primii ani în acest sector, cu plăcerea de a lucra din nou cu Star TV, care a găzduit mai multe proiecte înainte, simt emoția de a te întâlni cu un personaj nou”, a

scris Tuba pe Instagram, în urmă cu ceva timp.

Citeste si: Cine este Kadir Dogulu, soțul lui Neslihan Atagul. Și-a început cariera cu ajutorul fratelui său

Actrița va forma din nou un cuplu pe micile ecrane cu Engin Akyurek, alături de care a jucat în ”Dragoste de contrabandă”

Ultimul proiect televizat al Tubei a fost serialul ”Iubire și răzbunare” (”Cesur ve Güzel’, 2016-2017), în care i-a dat replica lui Kivanç Tatlitug.

De atunci actrița s-a focusat pe alte activități, a început să participe la acțiuni caritabile, în calitate de ambasador UNICEF, sau la evenimente unde a promovat produse de lux.