Cine este Tudor Andronic, concurentul de la „Insula de 1 milion”: Este actor și are o relație cu actrița Oana Cârmaciu! Cei doi au împreună un băiețel

Autor: Oana Picerea
Tudor Andronic Foto(5)
Cine este Tudor Andronic, concurentul de la „Insula de 1 milion”
Sursa: Kanal D

Actorul Tudor Andronic participă la „Insula de 1 milion” pentru că se consideră o fire competitivă și este un mare fan al reality show-urilor de aventură.

Actorul Tudor Andronic este pregătit pentru provocarea celui mai mare experiment social din istoria televiziunii, „Insula de 1 milion”. Acesta consideră că cel mai mare atu al său este adaptabilitatea pe care o are în fiecare situație.

Cine este actorul Andronic Tudor de la „Insula de 1 milion”

Actorul Tudor Andronic are 32 de ani și locuiește în București. Acesta a terminat studiile la UNATC, specializarea teatru, apoi a urmat un master în istorie.

În prezent este actor la Teatrul Metropolis și la Teatrul Anton Pan. Visul lui cel mai mare era acela de a juca pe scenă în fața oamenilor, vis pe care l-a împlinit. Următoarea provocare din viața lui o reprezintă reality show-ul Insula de 1milion unde își dorește să ajungă cât mai departe.

Tudor se descrie ca fiind încrezător, sociabil, adaptabil, inteligent, având calități de lider și consideră că cel mai mare defect al său este chiar manipularea oamenilor.

Acesta se consideră o persoană empatică, ce ar lăsa garda jos în fața unei persoane care suferă și consideră că are toate calitățile necesare pentru a forma alianțe și prietenii pe parcursul experimentului social.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iubita lui Tudor Andronic este o cunoscută actriță din România

Cel mai mare vis al lui este să se dezvolte personal pe diferite planuri, iar cea mai mare frică a lui este să nu reușească tot ceea ce și-a propus. Tudor are 1,74 cm și 69 de kilograme și a practicat de-a lungul vieții sale kickboxing, tenis și fotbal. Acesta s-a înscris la „Insula de 1 milion” pentru că este o fire competitivă și un mare fan al reality show-urilor de aventură.

Tudor este într-o relație de 6 ani cu cu actrița, Oana Cârmaciu, și au împreună un băiețel în vârstă de 3 ani și 6 luni. Cei doi sunt foarte discreți în privința relației lor. Oana Cârmaciu este cunoscută publicului larg după ce a jucat în rolul principal într-un serial românesc. Actrița a surprins pe toată lumea când a apărut însărcinată atât în film, cât și în viața reală.