Cine este ucigașul Ionelei, tânăra din Gorj în vârstă de doar 19 ani, înjunghiată lângă casa părinților ei. Inculpatul a primit condamnare pe viață

Author: Lavinia Medrea

Inculpatul a primit condamnare pe viață

Sursa: Facebook Raymond Caldararu

Raimond Călin Căldăraru, un bărbat din Gorj care și-a ucis iubita cu sălbăticie prin înjunghiere, acum doi ani, a fost condamnat la închisoare pe viață.

Ucigașul Ionelei a mers cu trupul neînsuflețit al tinerei pe bancheta din spate a mașinii lui zeci de kilometri după ce a omorât-o. Raimond Călin Căldăraru a primit condamnare pe viață pentru omor calificat, sechestrare de persoane și alte infracțiuni. 

Cine este ucigașul Ionelei, tânăra din Gorj în vârstă de doar 19 ani

Ucigașul tinerei în vârstă de 19 ani a fost condamnat la închisoare pe viață.

Sentința Curții de Apel Craiova este definitivă.

Citește și: Din cauza unor capre rămase moștenire, un bărbat de 70 de ani din Vaslui și-a bătut nepotul până l-a omorât

„Condamnă inculpatul CĂLDĂRARU CĂLIN RAIMOND, la: – detenţiunea pe viaţă pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat cu premeditare împotriva persoanei vătămate Martin Ionela Denisa.(…) condamnă acelaşi inculpat la: – 10 (zece ani) închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod nelegal, de o persoană înarmată și care a pus în pericol viața, persoanei vătămate Martin Ionela Denisa.

(…) Contopeşte pedepsele stabilite în pedeapsa cea mai grea, respectiv detenţiunea pe viaţă. (…) Obligă inculpatul să plătească părţilor civile, despăgubiri, în cuantum de câte 100.000 lei, cu titlu de daune morale, pentru fiecare”
, se arată în decizia judecătorilor.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Plângerile Ionelei depuse la Poliție au fost ignorate

În noaptea de 14 spre 15 iulie 2021, Ionela a fost ucisă prin înjunghiere de către Raimond Călin Căldăraru, bărbatul pe care l-a părăsit cu un an înainte de tragedie. Tânăra era în mașina ucigașului în seara respectivă, aproape de casa părinților ei, în Baia de Fier, moment când Raimond a scos-o forțat din autoturism și a rănit-o cu un cuțit. Ulterior, a tras-o înapoi în mașină și a plecat înainte să fie văzut de cineva.

Citește și: Cine este bărbatul din Bihor care a fost găsit împușcat în cap, în cimitir, lângă mormântul tatălui său. În apropiere, a fost găsită o armă de vănătoare

Părinții Ionelei au sunat la poliție, agenții prinzându-l pe bărbat în Târgu Jiu. Tânăra în vârstă de 19 ani a fost găsită moartă pe bancheta din spate a mașinii. 

„În jurul orelor 1- 1.30, în urma apelurilor la 112, poliţişti din cadrul biroului rutier, au intervenit de urgenţă, au pătruns în curtea locuinţei din Târgu Jiu şi au identificat pe bancheta din spate victima, deja decedată”, a precizat, atunci, Cristina Ciobanu, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Înainte să fie ucisă, Ionela a depus nenumărate plângeri la Poliție pe numele ucigașului, dar polițiștii i-au spus că nu pot face nimic până nu îl prind în flagrant cu ceva.