Cine este ucigasul lui Emi Pian si unde se afla acum

Author: Ana-Maria Popa
Actualizat: 18 iul 2022, 09:10

Politistii continua ancheta in cazul rafuielii interlope in care a fost omorat Florin Mototolea, zis Emi Pian, lider al clanului Duduienilor.

Decesul liderului clanului Duduianu a încins spiritele, iar pentru că ieri au circulat tot felul de mesaje de amenințare pe rețelele de socializare, autoritățile s-au sesizat.

După moartea lui Emi Pian, autoritățile s-au mobilizat, astfel că mai mulți polițiști de la ordine publică, luptători de la trupele speciale și jandarmi au ieșit în stradă. Totul s-a întâmplat în contextul în care pe internet era anunțat un adevărat război între clanuri.

Ulterior, în urma filtrelor realizate, polițiștii au oprit mai multe mașini suspecte pentru verificare. Polițiștii au confiscat pistoale, săbii, pumnale, bâte. Mai mult, persoanele în autoturismele cărora au fost găsite arme au fost duse la cea mai apropiată unitate de poliție pentru continuarea cercetărilor, fiind întocmite cinci dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii prev. de art. 372 Cod Penal, potrivit digi24.ro

citeste continuarea aici

Cine este ucigasul lui Emi Pian si unde se afla acum

Ciprian Napy, suspectul din cazul uciderii lui Emi Pian este internat in spital, in stare grava, dupa ce fratele lui Emi Pian l-ar fi taiat pe spate cu o sabie, vrand sa-si apere fratele.

Cipran Napy nu a putut sa fie audiat inca, insa ancheta politiei continua, cazul fiind unul complex, in care sunt implicati mai multi indivizi.

Ciprian Napy este din clanul Rinu, grupare interlopa rivala cu cea a Duduienilor, potrivit cancan.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: De ce a fost injunghiat mortal Emi Pian, liderul clanului Duduianu

Citeste si: Bataie intre clanuri din Bucuresti, noaptea trecuta. Un barbat a decedat si altul este in stare grava, la spital

Citeste si: Cum arata vaduva lui Emi Pian, interlopul ucis in Capitala! Imagini rare cu frumoasa lui sotie

Citeste si: Dezastru pentru clanul Duduienilor! Tatăl lui Emi Pian ar fi murit când a auzit de decesul fiului său