Cine este una dintre victimele preotului Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni. Cu ce leziuni a ajuns femeia la spital

Author: Alina Petre
Actualizat: 11 nov 2022, 14:41

Preotul Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni

Preotul Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni a fost surprins în timp ce lovea cu bestialitate o enoriașă. Femeia s-a dus de urgență la spital. Două persoane au depus plângere împotriva părintelui.

O filmare cu preotul Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni în care lovește cu bestialitate o femeie a ajuns astăzi în spațiul public. Altercația s-a petrecut în curtea mănăstirii Vlădiceni, din județul Iași, acolo unde preotul Calistrat și-a lovit o femeie.

Citește și: Preotul Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni a fost surprins când lovește o femeie

Cine este femeia lovită de preotul Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni

Femeia în vârstă de 34 de ani a fost lovită de preotul Calistrat, după terminarea slujbei. În filmare se observă cum agresiunea s-a petrecut de fața cu mai mulți enoriași, dar nimeni nu a intervenit.

La un moment dat părintele s-a apropiat de femeie și o lovit-o cu bestialitate. Victima a căzut secerată la pământ. 

Potrivit autorităților două femei, surori, au depus deja plângere, acuzând că au fost agresate de preot.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce spunea părintele Calistrat despre torturarea psihică a soției într-o pildă pe care a vrut să i-o dea unui enoriaș

„La data de 09 noiembrie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii Secției nr. 5 Poliție Iași au fost sesizați de către o femeie, despre faptul că atât ea cât și sora sa au fost agresate de către un bărbat, în timp ce se aflau la un lăcaș de cult.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și luării măsurilor legale”,  a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Iași.

Cu ce leziuni a ajuns femeia la spital

Cele două femei s-au prezentat de urgență la cameră de gardă acuzând faptul că au fost agresate fizic, însă au refuzat investigațiile mai amănunțite.

Femeia de 34 de ani avea julituri la cot și genunchi, aceasta nu a rămas internată.

”Diagnosticul a fost de agresiune declarativă. S-a evaluat durerea de la nivelul capului și a urechii de la colegii de la ORL. A mai fost declarată o durere la nivelul stomacului. Au fost evidențiate două excoriații la pacienta de 34 de ani, una la nivelul cotului, alta la nivelul genunchiului.

Nu au fost evidențiate leziuni care să necesite internare și au refuzat să fie continuate investigațiile, radiografia toracică, și au fost îndrumate spre consult la neuro chirurgie și IML, în condițiile în care reclamă o agresiune fizică”, a declarat coordonator SMURD Iași, medicul Diana Cimpoeșu.

Citește și: Trupul neînsuflețit al unui bărbat de 27 de ani a fost găsit în ghena unui campus universitar, din sectorul 6. Acesta s-ar fi spânzurat chiar în ghena de gunoi