Cine este unul dintre frații care au murit asfixiați în groapa pe care au săpat-o. El și fratele lui nu au mai avut nicio șansă

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 28 oct 2023, 01:15

Cei doi frați aveau 23 și 27 de ani și locuiau în localitatea Piatra

Sursa: replicaonline.ro

Joi, 26 ianuarie, doi bărbați au murit asfixiați într-o groapă pe care chiar ei au săpat-o. Cei doi frați nu au mai putut fi salvați, fiind găsiți inconștienți.

Doi frați se aflau la muncă, atunci când au murit asfixiați în groapa pe care au săpat-o. Apelul la 112 a fost făcut după ora 13:00 și, din nefericire, manevrele de resuscitare nu și-au făcut efectul.

Doi frați au murit asfixiați în groapa pe care au săpat-o

Cei doi au săpat o groapă sub o placă de beton și au fost prinși sub malul de pământ.

Conform Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, au fost sesizați polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu, joi, 26 ianuarie, în jurul orei 13:20.

Cei doi frați aveau 23 și 27 de ani și locuiau în localitatea Piatra. Personalul medical ajuns la fața locului a aplicat manevre de resuscitare, dar potrivit IPJ Constanța, acestea nu au dat niciun rezultat.

„Din primele verificări a reieşit faptul că cei doi ar fi efectuat o săpătură în incinta saivanului, sub o placă de beton, descoperind un gol, în care ar fi intrat amândoi, iar ulterior s-ar

fi asfixiat”,
a mai precizat IPJ Constanța.

Adrian I. este unul dintre frații care și-a pierdut viața sub malul de pământ. Acesta avea un fiu și lucra, împreună cu fratele lui, ca cioban la o fermă din satul Piatra, comuna Mihail Kogălniceanu.

Citește și: Cine este femeia care a murit îngropată de zăpadă alături de câinii ei. Cristiana avea 50 de ani și se întorcea de la cumpărături

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Conform replicaonline.ro, persoanele care l-au cunoscut aveau doar cuvinte de laudă la adresa acestuia, spunând că este un băiat muncitor și cu mult respect.

Trei persoane au murit în urma unui accident produs în Tulcea

O fată de 16 ani, un băiat de 15 ani și șoferul mașinii, în vârstă de 21 de ani, au murit, în urma unui accident produs în Tulcea.

Conform informațiilor făcute publice, șoferul avea viteză și avea și alte preocupări în timp ce conducea. Acesta se angajase într-o depășire, a intrat în derapaj, iar partea din spate a mașinii a lovit un copac.

Autovehiculul s-a rostogolit de mai multe ori și s-a oprit pe câmp, la zeci de metri distanță de șosea. Șoferul mașinii a murit la spital, fiind în comă în momentul în care a ajuns în unitatea medicală, iar ceilalți doi pasageri au fost găsiți fără viață, pe câmp.

Citește și: Cine este bărbatul care a lovit o femeie însărcinată pe trecerea de pietoni în București, apoi a încercat să fugă din țară

Pentru cei doi minori, eforturile depuse au fost în zadar, iar personalul medical a putut doar să declare decesul acestora.