Cine este Virginia, noua concurentă a sezonului 3 a emisiunii „Casa Iubirii”. Aceasta caută un bărbat care să îi ofere experiențe unice

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 15 ian 2024, 10:21

Virginia este noua concurentă a emisiunii „Casa Iubirii”, iar aceasta își dorește ca bărbatul ideal să îi aducă un echilibru în viață

Sursa: Kanal D

Virginia este una dintre cele 7 concurente ce vor fi putea fi urmărite la Kanal D, în sezonul 3 al emisiunii „Casa Iubirii”.

„Casa Iubirii” reprezintă emisiunea ce le oferă concurenților o șansă unică la căutarea iubirii adevărate, sub atenția prezentatoarei Andreea Mantea, iar Virginia este una dintre cele șapte fete ce și-a făcut curaj să participe la această emisiune pentru sezonul numărul 3. Virginia caută un bărbat cu care să aibă parte de experiențe noi și care să nu renunțe niciodată să o surprindă.

Cine este Virginia, noua concurentă a sezonului 3 a emisiunii „Casa Iubirii”

Virginia este una dintre cele șapte fete ce își deschid inima în emisiunea „Casa Iubirii”, astfel încât să își descopere jumătatea. Aceasta are 24 de ani și este din Craiova, iar studiile sunt foarte importante pentru ea, urmând astfel un master în Administrație Publică.

Viața acesteia nu se învârte doar în jurul masterului pe care îl urmează, ci reușește să își facă timp pentru a își dezvolta pasiunile, printre care se numără și cea pentru make-up, la care recunoaște că se pricepe foarte bine.

Aceasta se caracterizează asemănător zodiei din care face parte, mai exact Balanță, și spune despre ea că reușește să găsească întotdeauna un echilibru în viața ei. Această caracteristică a zodiei ei o caută și în viitoarea ei relație, dorindu-și un echilibru și dorește un partener stabil emoțional. Tânăra de 24 de ani caută în cadrul emisiunii „Casa Iubirii” un bărbat care să îi ofere aceste echilibru pe care l-a căutat în relații, însă care să fie dispus să o surprindă și să fie spontan, astfel încât să se bucure împreună de momente memorabile.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Când poate fi urmărit sezonul 3 al emisiunii „Casa Iubirii”

Un nou sezon al emisiunii „Casa Iubirii” poate să fie urmărit la doar o zi distanță după Marea Finală a sezonului doi, reprezentând astfel un nou început pentru cei 14 participanți ce s-au înscris în această

călătorie de căutare a partenerului ideal. Sezonul cu numărul trei al emisiunii „Casa Iubirii” o să înceapă la data de 15 ianuarie și poate să fie urmărit de luni până vineri, de la 10:00 și 16:30, și în fiecare sâmbătă și duminică, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D.

Citește și: Urmează înscrierile în sezonul 3! Cristina se gândește să iasă din emisiune, iar Patrick izbucnește în lacrimi

Un nou sezon în care 7 fete și 7 băieți își deschid sufletul în fața telespectatorilor, dar și a persoanelor din „Casa Iubirii” poate să fie urmărit, iar dintre cei 14 concurenți, doar 10 sunt noi în fața fanilor emisiunii. Patru foști concurenți, printre care Larisa, Julia, Patrick și Cosmin, au decis să nu se oprească din a își căuta sufletul pereche, astfel au decis să mai ofere o șansă emisiunii pentru a îi aduce aproape de persoana ce ar putea să le fie partener de viață.

Telespectatorii „Casa Iubirii” stau cu sufletul la gură în fiecare zi pentru a urmări noile ediții ale emisiunii, reușind astfel să se conecteze cu participanții lor preferați, dar și să nu rateze fiecare moment important de pe parcursul edițiilor. Aceștia pot să observe cum noi prietenii sunt formate, relații amoroase, dar au parte și de întorsături de situație, în care trădarea este pusă înaitea sentimentelor autentice.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.