Cine este Viviana Sposub, noua prezentatoare de la Kanal D România. Muzica, prima pasiune a vedetei

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 08 nov 2022, 03:05

Viviana Sposub, noua prezentatoare Kanal D România

Sursa: instagram Viviana Sposub

Pe Viviana Sposub o cunoaște o țară întreagă după ce a cochetat cu televiziunea și a ajuns până în marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”, însă puțini sunt cei care știu despre pasiunea vedetei pentru muzică.

Viviana Sposub rămâne în familia Kanal D după terminarea show-ului de televiziune „Bravo, ai stil! Celebrities”. De la statutul de concurentă, vedeta va fi acum noua prezenatoare de la Kanal D România, aceasta prezentând matinalul postului de televiziune alături de Bursucu și George Tănase. Cine este, în realitate, Viviana Sposub?

Citeste si: Ziua buna incepe cu Bursucu, Viviana Sposub si George Tanase!

Viviana Sposub, noua prezentatoare de la Kanal D România. Cine este vedeta și cum a ajuns să fie cunoscută?

Viviana Sposub este noua prezenatoare de la Kanal D România. Luminile reflectoarelor nu îi sunt deloc străine acesteia, având în vedere că, în trecut, vedeta a mai cochetat cu televiziunea, participând la diferite emisiuni. Viviana Sposub s-a născut pe 21 iunie 1997 la Botoșani. Aceasta a absolvit Liceul de Artă "Ștefan Luchian", iar un detaliu pe care îl cunosc foarte puține persoane despre ea este că a studiat muzica, aceasta fiind prima ei pasiune.

În cadrul competiției „Bravo, ai stil! Celebrities”, Viviana Sposub a avut ocazia de a-și demonstra calitățile vocale, aceasta reușind să impresioneze și să îi emoționeze pe jurați cu vocea ei.

Viviana Sposub a luat lecții de canto și pian timp de 12 ani și a terminat liceul ca „șefă de promoție”. Cu toate acestea, vedeta nu s-a lansat în muzică, ci a preferat să se axeze mai mult pe televiziune.

Viviana Sposub, noua prezentatoare de la Kanal D România, are și un canal de YouTube, acolo unde postează diferite vloguri. Pe YouTube, vedeta este urmărită de 29 de mii de abonați.

Ulterior, după terminarea liceului, Viviana Sposub a urmat cursurile unei școli de televiziune, iar apoi a absolvit  Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București (SNSPA).

Viviana Sposub a mai lucrat în televiziune și în trecut, mai întâi ca prezentatoare a rubricii meteo, iar ulterior pe postul de co-prezentatoare într-o emisiune de televiziune.

Citeste si: Ziua buna incepe cu Bursucu, Viviana Sposub si George Tanase!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Viviana Sposub, în marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”

Pe lângă muzică și televiziune, Viviana Sposub este pasionată și de modă, lucru pe care l-a demonstrat în cadrul competiției „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7. Vedeta a reușit să ajungă până în marea finală, dar în cele din urmă, publicul a decis ca Ruxi să câștige marele premiu, scorul fiind unul foarte strâns între cele două concurente.

De-a lungul competiției „Bravo, ai stil! Celebrities”, Viviana Sposub i-a impresionat în repetate rânduri pe cei trei jurați, Maurice Munteanu, Tibi Clenci și Raluca Bădulescu, aceasta fiind una dintre cele mai apreciate concurente. Viviana Sposub a dovedit că are stil și că poate face combinații vestimentare dintre cele mai interesante, acesta fiind motivul pentru care a ajuns până în etapa finală a show-ului de televiziune.

Viviana Sposub, foarte apreciată pe instagram. Câți urmăritori are vedeta?

Pe contul personal de instagram, Viviana Sposub este urmărită de 195 de mii de persoane, iar fiecare postare a ei reușește să strângă un număr impresionant de aprecieri, dar și foarte multe comentarii. În ultima perioadă, Viviana Sposub a postat pe instagram ținutele pe care le-a purtat la „Bravo, ai stil! Celebrities”. În general, vedeta încarcă imagini din vacanțe, dar și fotografii care țin de viața ei personală, astfel că nu ezită să se afișeze alături de George Burcea, iubitul ei.

Citeste si: Cât a costat, de fapt, rochia pe care Viviana Sposub a purtat-o în Finala Bravo, ai stil! Celebrities

Viviana Sposub și George Burcea, dragoste la prima vedere. Cum a început povestea de dragoste dintre cei doi?

Televiziunea a fost cea care i-a adus aproape unul de celălalt, astfel că Viviana Sposub și George Burcea s-au îndrăgostit la prima vedere. Cei doi s-au cunoscut într-un show de televiziune, s-au apropiat unul de celălalt, iar ulterior au decis să formeze un cuplu. 

Viviana Sposub s-a îndrăgostit atât de personalitatea lui George Burcea, cât și de aspectul fizic al acestuia. Vedeta a dezvăluit că lângă el se simte protejată și apreciată, lucruri care contează enorm pentru ea.

„George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg. Eh, și acum să recunoaștem! E și foarte sexy!”, a spus Viviana Sposub despre iubitul ei, George Burcea.

Citeste si: Primele declarații ale Vivianei Sposub după ce a pierdut Marele Premiu la Bravo, ai stil! Celebrities! Ce a spus finalista de pe locul doi cu ochii în lacrimi

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.