Cine este Vlada, noua concurentă din „Casa iubirii”! Tânăra a venit pentru Laurențiu și Antoni și a reușit să instaleze teamă în casa fetelor: „Îți închipui că Laurențiu o place?”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 17 oct 2023, 10:01

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, o nouă concurentă a intrat în competiție!

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, o nouă concurentă a pășit în competiție, hotărâtă să țintească spre două inimi.

Cine este Vlada, noua concurentă din „Casa iubirii”

Vlada este noua concurentă care a intrat astăzi în „ Casa iubirii ”.

Tânăra are 20 de ani, s-a născut în Republica Moldova și locuiește de cinci ani în România, la Focșani. 

Vlada are două preferințe, respectiv Laurențiu și Antoni. Pentru ca intrarea ei în emisiune să fie mai interesantă, cei doi băieți au fost legați la ochi de când a venit la ei în casă.

Citește și: „Deci nu cred!”. Julia izbucnește în lacrimi după ce vede cum Cosmin face pași spre Catinca! Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii” de mâine, 17 octombrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

„Știu că mă auziți, o să intru în casa băieților și îi rog pe Laurențiu și pe Antoni să-și pună ochelarii”, a spus Vlada, pe conexiune, în timp ce se afla în casa roșie, surprinzând fetele care o urmăreau.

Ajunsă în casa băieților, Vlada a făcut cunoștință cu toți concurenții, aceștia fiind foarte curioși să afle cine este și dacă are emoții.

Citește și: Lacrimi și emoții teribile în Casa iubirii! Catinca, Larisa și Laurențiu au ajuns în pragul eliminării! Telespectatorii au decis ca de fiecare dată! Iată ce anunț uluitor a făcut Andreea Mantea

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Tânăra, în vârstă de 20 de ani, locuiește cu părinții și lucrează la un coafor.

Curios din fire și legat la ochi, Laurențiu a rugat-o pe Vlada să-și descrie aspectul fizic. Cea mai nouă concurentă are ochi căprui, 1,75 metri înălțime, păr lung cu extensii și tatuaje.

Antoni, aflat în situația lui Laurențiu, a întrebat-o pe Vlada ce apreciază cel mai mult la un băiat.

„Cum se comportă, cum gândește, cum vorbește”, a spus Vlada.

Vlada recunoaște că n-o mai atrage nimeni în afară de Laurențiu și Antoni

Laurențiu a fost curios să afle de la Vlada ce apreciază la el și la Antoni.

„Cum arătați, comportamentul, nu-l cunosc”, a răspuns Vlada, care a mai continuat prin a spune că nu mai este atrasă de niciun băiat din emisiune în afară de ei doi.

Tânăra a afirmat că își dorește un bărbat atent, grijuliu, înțelegător și care să o respecte.

În casa fetelor, Lorena și Julia sunt pe jar. De câteva minute bune nu au primit nicio imagine pe conexiune și se întreabă de ce Vlada stă atât de mult în casa băieților.

Lorena pare că a fost cea mai gânditoare, întrebându-se dacă Laurențiu o place, oare, pe Vlada. După multe gânduri, câteva imagini au fost puse pe conexiune, unde Lorena și-a văzut partenerul râzând, semn că se simte bine în prezența noii concurente.