Cine este Vlădaia Maria Magdalena, concurenta de la "Insula de 1 Milion": Este actriță și are o școală de teatru în Pitești

Autor: Oana Picerea
 Vlădaia Maria Magdalena Foto(5)

Cine este Vlădaia Maria Magdalena, concurenta de la "Insula de 1 Milion"

Sursa: Kanal D

Vlădaia Maria Magdalena are 26 de ani și este pregătită să demonstreze tot ce poate în cadrul emisiunii "Insula de 1 Milion".

Vlădaia Maria Magdalena și-a dorit întotdeauna să încerce lucruri noi și consideră că poate să reziste oricât este nevoie fără confortul de acasă, ceea ce o va ajuta pe parcursul competiției individuale la care va participa.

Cu ce se ocupă Vlădaia Maria Magdalena, concurenta de la "Insula de 1 Milion" 

Vlădaia Maria Magdalena are 26 de ani și locuiește în București.

A terminat studiile la Universitatea din Pitești, specializarea Actorie,  ocupație pe care o are și în prezent.

Vlădaia și-a deschis o școală de teatru în Pitești, unde predă teatru copiilor care își doresc să exploreze această artă.

Citește și: Cine este Alin Calbău, concurentul de la "Insula de 1 Milion": A studiat actoria la Hollywood și visează să devină milionar

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Care este mai mare calitate a concurentei

Tânăra de 26 de ani crede că cea mai importantă abilitate a ei este aceea de a se adapta la orice situație și se descrie ca fiind o persoană spontană, visătoare, amuzantă, curajoasă și echilibrată.

Defectul de care Vlădaia nu poate scăpa este că se învinovățește prea mult, chiar și atunci când nu este cazul.

Spune despre ea că cedează în momentul în care persoanele din jurul ei sunt nedrepte. 

Vlădaia a practicat judo în trecut, pe lângă actorie. Aceasta și-a dorit să participe în cadrul celui mai mare experiment social din istoria televiziunii pentru că îi place să încerce lucruri noi, să experimenteze, iar dacă ar câștiga, ar folosi banii pentru a face cumpărături și a ajuta animalele abandonate, dar și oamenii cu probleme de sănătate.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.