Cine este Zannidache de la Survivor România 2021? Povestea impresionantă de viaţă a faimosului! A fost abandonat...

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 28 ian 2021, 15:51
Cine este Zannidache de la Survivor România 2021?
Sursa: Instagram

Zannidache este un concurent de temut în competiţia din jungla dominicană, este puternic şi nu se lasă învins. Însă, puţini ştiu povestea faimosului tatuat din cap până în picioare de la Survivor România 2021. A fost abandonat.

Zannidache este unul dintre cei mai puternici concurenţi de la Survivor România 2021.  Faimosul reuşeşte să facă faţă cu brio provocărilor din dominicană şi nu se plânge de lipsa hranei. Artistul a spus că este obişnuit fără mâncare şi se declară un supravieţuitor. Zannidache are o poveste impresionantă de viaţă, a fost abandonat în copilărie.

Cine este Zannidache de la Survivor România 2021

Zannidache este printre puţinii concurenţi de la Survivor România 2021 care evită conflictele şi caută rezolvări pentru bunăstarea echipei. Zanni pune în joc toată energia de care dispune pentru a da randament pe traseele din Republica Dominicană şi pentru a aduce cât mai multe puncte echipei. Asta s-a şi dovedit pe parcursul acestei perioade de când a început concursul, el luptă cu toate armele pentru a-şi depăşi limitele şi pentru a face faţă provocărilor.

Zannidache este grec la origini şi este un artist foarte îndrăgit al momentului, în ciuda posturii sale dure şi a trupului tatuat din cap până-n picioare. Artistul se bucură de un real succes la momentul actual. Cel care i-a descoperit talentul a fost Alex Velea, care a văzut potenţialul lui şi l-a luat sub aripa sa.

Zannidache, poveste impresionantă de viaţă. A fost abandonat...

Puţini sunt cei care ştiu trecutul faimosului de la Survivor România 2021. Zannidache are o poveste impresionantă de viaţă. Acesta a crescut la orfelinat, după ce a fost abandonat de părinți, la naștere, însă și-a văzut visul cu ochii și s-a ridicat prin propriile puteri și multă voință. 

Artistul şi-a tatuat fiecare părticică din corp, având la activ peste 100 de tatuaje, fiecare dintre acestea cu o poveste aparte, care îl reprezintă în totalitate.

Tatuajele viu colorate aduc a operă de artă pe pilea artistului.

Zanni a fost învăţat de mic cu greul, a îndurat pedepse crunte în viața de orfelinat, însă fiecare obstacol întâmpinat l-a pregătit pentru ceea ce a devenit astăzi, un artist de succes. Și-a adunat trăirile în tatuaje, iar povestea de viață și sentimentele acumulate în cei 23 de ani de viață și le spune prin cele peste 100 de tatuaje.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Fiecare tatuaj este transcrierea unui sentiment – frustrare, revoltă… Am tatuat pe mine numai sentimente. Tatuajul de pe tâmplă înseamnă totul, universul. Am peste 100 de tatuaje. Am făcut 30 de tatuaje într-o săptămână. Dacă aveam bani le făceam pe toate în același timp.

Am investit foarte mult în ele, câteva zeci de mii de lei. Cel mai scump a fost 1200 de lei. Tatuajul reprezintă visul meu, acela de a avea o casă a mea. Mi-am tatuat pe spate mesajul care este tatuat lângă mesajul. Încă nu știu unde îmi este inima, sunt neliniștit teribil. Casă mea va fi acolo unde mă voi simți liniștit. M-am obișnuit cu sentimentul ăsta de neliniște. Sunt mereu agitat, frustrat. Mi-am tatuat pe tâmplă pentru că, cu cât înțelegi mai mult, ce se întâmplă în jurul tău, cu atât șansele să te enervezi sunt mai mici”, povestea Zannidache înainte de a pleca la „Survivor România”.

Citeste si: Amna, acuzatii dure la adresa lui Zannidache dupa ce a iesit din competitia Survivor Romania 2021:"Nu are coloana vertebrala. Nu poti sa le faci colegilor tai..."

Zannidache, dă cărţile pe faţă la Survivor România 2021

Zannidache nu este un tip conflictual, dar preferă să spună lucrurilor pe nume atunci când este deranjat de ceva. Faimosul luptă din greu ca să aducă puncte echipei şi să câştige premiile puse în joc, însă el este deranjat de unii colegi din echipă care nu-şi dau interesul pe trasee. De-a lungul competiţei, Zanni a făcut referire la câţiva colegi din echipa Faimoşilor, care nu au nicio evoluţie pe traseu, precum Amna care a fost eliminată de curând şi Alexandra Stan care refuză să intre pe traseu.

Faimosul luptă cu toată forţa în competiţie pentru a supravieţuii şi a-şi depăşi limitele în cel mai inovativ mod posbil.

Citeste si: Cum a facut fata Zannidache unei vieti pline de lipsuri si lipsa de afectiune, in orfelinat

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.