Cine este Zeynep din "Prizoniera destinului". Actrita Demet Ozdemir e fenomenala

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 03 feb 2021, 18:45
Începând din 9 decembrie, de la ora 20:00, fanii serialelor turcesti o vor putea urmari pe actrita Demet Ozdemir intr-un nou serial, la KANAL D
Sursa: Instagram

Actrita principala din serialul "Prizoniera destinului", care incepe pe 9 decembrie la KANAL D, a fost declarata de presa turca "actrita-fenomen".

Cine este Demet Ozdemir, actrita are o interpreteaza pe Zeynep in "Prizoniera destinului"

Demet Ozdemir s-a nascut la Ankara, Turcia pe 26 februarie 1992. Are doi frati gemeni pe nume Derya si Volkan. Parintii lui Demet s-au despartit, iar cei trei copii au crescut impreuna cu mama lor. Chiar si acum, Demet locuieste in casa parinteasca.

Demet nu este doar actrita ci si dansatoare.

Cea care a sprijinit-o in cariera a fost chiar mama ei pe care o considera cel mai bun sfatuitor, iar cel mai frumos compliment a venit tot din partea parintelui drag, asa cum declara intr-un interviu, actrita.

Cu siguranta, fanii serialelor turcesti difuzate de Kanal D au recunoscut-o din rolul lui Alya din "'In dragoste si in razboi""
Dar ascensiunea ei nu se opreste aici si calca pe urmele celor mai faimoase actrite din Turcia facand reclame pentru diferite produse de marca.

Citeste si: „Prizoniera destinului”, o poveste dramatică, inspirată din fapte reale, are premiera miercuri, 9 decembrie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In plus, Demet este si un copil minune, inscriindu-se la cursuri de actorie pe care nici bine nu le-a terminat ca a si fost cooptata intr-un serial turcesc. Stie ca este frumoasa, insa Demet nu profita de acest lucru si cine a intalnit-o spune ca este o vedeta fara nicio fita.

"Prizoniera destinului", din 9 decembrie, la KANAL D

Începând din 9 decembrie, de la ora 20:00, fanii serialelor turcesti vor putea urmari un nou serial memorabil, odată cu debutul producției „Prizoniera destinului” (titlul original: „ Dogdugun Ev Kaderindir ”). 

Serialul va putea fi vizionat trei zile pe săptămână, de miercuri până vineri, iar intriga puternică, emoția și personajele bine conturate îi vor cuceri pe telespectatori.

Citeste si: Eda Ece, frumoasa Yildiz, din “Pretul fericirii”, prietena animalutelor fara stapan

”Prizoniera destinului” este un serial inspirat dintr-o poveste de viață reală, și o are în centrul acțiunii pe Zeynep (Demet Özdemir), o fată frumoasă care trece printr-o serie de experiențe dramatice.

Pentru ea viața devine un carusel de emoții intense. Parinții naturali o dau spre adoptie, iar tânăra intră în mijlocul unei familii adoptive care o va crește cu responsabilitate și dragoste.

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul