Cine este Zook, unul dintre cei mai excentrici artiști din România. Tânărul a dezvăluit de ce oamenii au o părere ciudată despre el: „Oamenii cred că persoanele care ajung așa au o traumă”

Autor: Lavinia Medrea

Tânărul a dezvăluit de ce oamenii au o părere ciudată despre el

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Zook, pe numele său real Alin, un personaj cunoscut din online, a dezvăluit de ce oamenii nu l-au privit cu ochi buni de-a lungul vieții.

Invitat în ultima ediție a emisiunii „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Alin, supranumit Zook, a povestit de ce este un artist neînțeles și o persoană privită cu dubii de alți oameni. 

Cine este Zook, unul dintre cei mai excentrici artiști din România

Zook este un personaj cunoscut în mediul online, care și-a făcut singur drumul în viață.

Acesta a explicat care este, de fapt, motivul pentru care oamenii nu-l văd mereu cu ochi buni.

„Mama lucrează într-un lanț de magazine, nu știu exact ce face, e undeva în depozit, cred că pe partea de gestiune. Tata are un atelier de încălțăminte.

Oameni normali cu job-uri normale. Tata lucrează cu publicul în fiecare zi, mama nu. Pe acești oameni simpli care și-au văzut de firul vieții în normele societății nu ai cum să îi pregătești să aibă un copil artist.

Din punctul meu de vedere ei au făcut o treabă minunată să încerce să mă înțeleagă. Oamenii cred că persoanele care ajung așa au o traumă, un părinte lipsă, chestii de genul ăsta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Giani Kiriță, amintiri din tinerețe. Ce a făcut fostul fotbalist după ce a luat primul lui salariu: „Îmi doream foarte mult”

Eu nu am avut genul ăsta de evenimente neplăcute. Mi-am trăit copilăria cât se poate de normal, doar că eu am știut dintotdeauna că sunt artist. De la 3-4 ani deja mă dădeam cu ojă, mă jucam cu păpușile, le îmbrăcam, le stilizam, mă probam, mă vopseam.

Mereu am vrut să ajung să fiu ceea ce sunt astăzi, doar că drumul a fost destul de lung din pricina faptului că nimeni nu te învață să crești un artist.

Treburile astea nu m-au afectat neapărat, dar mi-au pus niște piedici”, a povestit Zook.

Zook, probleme la școală din cauza înfățișării lui

Alin a făcut dezvăluiri și despre problemele pe care le-a avut la școală din cauza înfățișării lui.

Pentru că avea păr lung, roșcat, și avea manichiura făcută, nu a scăpat de criticile colegilor.

Citește și: Cât de tare l-a afectat lipsa tatălui pe Giani Kiriță: „Trecea pe lângă mine și nu mă băga în seamă”. Dezvăluiri dureroase la „În oglindă”

„Era mama cu mătușa mea în baie. Mătușa mea o vopsea pe mama roșcată. M-am dus la bolul cu vopsea, am luat o mână de vopsea sănătoasă și mi-am trântit-o în cap.

După aceea am fugit în dormitor și eram și eu roșcat. Aveam vreo 4-5 ani. Atunci a fost primul eveniment major. Eu și părinții mei nu am avut discuții de genul ceva se întâmplă, ei au lăsat să meargă lucrurile exact pe făgașul lor normal. Impactul cel mai mare pe care l-au simțit din exterior a fost de la școală. În momentul în care eu am început să am probleme la școală...Până la vârsta școlii, universul meu a fost roz”, a dezvăluit Zook.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.