Cine face PRIMUL PAS, barbatul sau femeia? Vezi ce parere au vedetele VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:11

In ultimii ani, femeile parca stiu mult mai bine ceea ce vor si nici nu mai asteapta vreun gest din partea barbatului pentru a trece la actiune.

Unii spun ca femeia trebuie sa astepte barbatul, altii ca nu-i nimic gresit daca ar face primul pas. Ce cred vedetele insa? Preiau initiativa sau nu?

 

Ca vremurile s-au schimbat, asta le vedem cu totii, insa femeile curajoase par a avea numai de castigat. Fetelor, luati aminte de la femeile cu ceva mai multa experienta!

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Daca

totusi nu vreti sa renuntati deloc la mentalitatea de mult stiuta,  alegeti cum trebuie!

 

Domnilor, doamnele spun ca e mai bine sa lasati manualul de replici acasa si sa va folositi imaginatia. Naturaletea este cheia catre inima oricarei femei. Asta, daca nu o asteptati pe ea sa vina la dumneavoastra.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.