Cine i-a luat locul lui Bursucu Adrian Cristea la Teo Show VIDEO

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 28 nov 2022, 07:15

Teo Trandafir și Bursucu au format un tandem TV de mare succes la Teo Show

Bursucu Adrian Cristea nu mai prezintă Teo Show alături de Teo Trandafir, locul său fiind deja luat de o altă vedetă.

Mihai Mitoșeru este vedeta Kanal D care l-a înlocuit pe Bursucu Adrian Cristea la emisiunea de divertisment de mare succes difuzată de către Kanal D. 

Mihai Mitoșeru și Teo Trandafir au primit-o astăzi, în studio, pe cântăreața Bella Santiago, concurentă a ultimului sezon "Bravo, ai stil! Celebrities", difuzat la Kanal D. De acum înainte, Teo Trandafir va prezenta emisiunea alături de Mihai Mitoșeru și de cântăreața Bella Santiago, fosta concurentă de la "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7.

Bursucu Adrian Cristea a prezentat vinerea trecută ultima ediție Teo Show alături de Teo Trandafir, după mai bine de 8 ani minunați. Teo Show a devenit unul dintre cele mai îndrăgite show-uri de divertisment TV din România.

În ultima ediție, Bursucu Adrian Cristea a avut parte de o surpriză extrem de frumoasă, iubita lui, Andreea, cu care are o fetiță superbă, apărând în platou. 

Bursucu va prezenta matinalul de la Kanal D, cu Viviana Sposub și George Tănase

Bursucu Adrian Cristea va prezenta, din 7 martie 2022, alături de Viviana Sposub și actorul George Tănase matinalul de la Kanal D, „Dimineața cu noi”, de luni până vineri, de la ora 08:00.

Celor trei li se alătură Chef Patrizia Paglieri, care va fi responsabilă cu preparatele din fiecare dimineaţă.

„Sunt fericită să vin în faţa oamenilor cu nişte propuneri foarte practice şi atractive de preparate care să ne dea energie şi in jurul cărora să ne adunăm cu familia, cu prietenii. Abia aştept să râdem, să glumim şi, în acelaşi timp, să gătim ceva absolut delicios! Bursucu, Viviana şi George, pregătiţi-vă să gustați din preparatele senzaţionale, marca Patrizia Paglieri!”, a transmis cunoscutul Chef.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Se anunță un matinal de senzație, cu vedete cunoscute în România, iar atmosfera va fi una de distracție totală.

Citeste si: Chef Patrizia Paglieri se alătură matinalilor de la “Dimineaţa cu noi”, show-ul care începe pe 7 martie, la Kanal D!

Cine sunt Bursucu Adrian Cristea, Viviana Sposub și George Tănase, prezentatorii matinalului de la Kanal D

Cei trei prezentatori ai matinalului de la Kanal D, care va începe să fie difuzat pe 7 martie 2022 la postul nostru TV, sunt deja cunoscuți în România.

Dacă Bursucu Adrian Cristea a prezentat Teo Show, alături de Teo Trandafir, timp de 8 sezoane și a prezentat Roata Norocului, tot la Kanal D, alături de Ana-Maria Barnoschi, Viviana Sposub a participat la mai multe show-uri TV, ultimul fiind chiar "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7, iar George Tănase e un cunoscut actor, care a participat la Revelionul 2021 de la TVR, realizat de Mugur Mihăescu și Radu

Pietreanu.

“Mă simt privilegiat să am această misiune zilnică, aceea de a-i face pe cei de acasă să înceapă ziua cât mai bine. Cum te trezești dimineața așa îți va merge până seara, așa că vom face în așa fel încât zilele să le fie telespectatorilor fie mai frumoase, râsul mai sănătos, iar veștile cât mai utile!

Îmi doresc să aflăm împreună cum să ne facem viața mai frumoasă, mai relaxată. E un proiect în care cred foarte mult, o nouă etapă în cariera mea și abia aștept să mă întâlnesc cu telespectatorii matinali” , a declarat Bursucu despre matinalul pe care îl va prezenta la Kanal D, alături de Viviana Sposub și George Tănase.

Citeste si: Surpriză de proporții pentru Bursucu, în ultima sa zi la Teo Show! Emoțiile l-au copleșit atunci când cea mai importantă femeie din viața lui a pășit în platou!