Cine îi este alături lui Marius după despărțirea de Andreea Pirui? Mesajul care ridică multe semne de întrebare: "Trebuie să uităm de toate..."

Autor: B.H.

Marius și Andreea Pirui nu mai formează un cuplu, iar anunțul a fost făcut de concurentul de la "Puterea Dragostei". Cine îi este alături în aceste momente dificile?

Marius și Andreea Pirui plănuiau să se căsătorească. S-au logodit în emisiune, dar se pare că lucrurile între ei nu au evoluat în direcția potrivită, astfel că au decis, de comun acord, să își spună adio. Vestea i-a întristat pe fanii celor doi, având în vedere că mulți au crezut că relația lor este una foarte serioasă.

Cine îi este alături lui Marius după despărțirea de Andreea Pirui? Mesajul care ridică multe semne de întrebare: "Trebuie să uităm de toate..."

Deși au trecut prin certuri puternice de-a lungul timpului, Andreea Pirui și Marius au găsit puterea de a merge mai departe împreună. Ei bine, se pare că acum lucrurile sunt mult mai grave. Cei doi au rupt logodna și au anunțat oficial că nu mai formează un cuplu, spre dezamăgirea celor care voiau să îi vadă în fața altarului. 

După ce a anunțat separarea de Andreea Pirui, Marius a postat pe contul personal de instagram o fotografie de pe plajă.

Citeste si: Jador si Andreea Pirui, impreuna! Imagini de infarct pentru Marius

"Imi e dor de mare, de vinul rose și de serile de vară...", a scris Marius în dreptul fotografiei. 

Printre mesajele de susținere pe care Marius le-a primit se numără și cel venit din partea lui Philip. Chiar dacă cei doi concurenți au mai intrat în conflict în timpul emisiunii "Puterea Dragostei", se pare că Philip a realizat că este foarte important să îi fie alături prietenului său în aceste momente dificile.

"Vara asta o să fie și mai tare. Trebuie să o facem să uităm de toate și o să fie bine. Te iubește fratele indiferent de situație.", i-a scris Philip lui Marius. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marius și Andreea Pirui s-au despărțit. Nu va mai fi nicio nuntă: "Prefer să aflați de la noi..."

Marius și Andreea Pirui au format unul dintre cele mai iubite cupluri de la" Puterea Dragostei", dar acum, cei doi au decis să pună capăt relației. Care este motivul?

Citeste si: Ramona, dezamăgită de Nikolas: "Nu îl mai vreau. M-a deranjat ce a făcut..." Incredibil ce decizie a luat concurenta de la "Puterea Dragostei"

Marius și Andreea Pirui s-au cunoscut în casa" Puterea Dragostei" și de-a lungul timpului au trecut prin multe împreună, iar când relația lor părea din ce în ce mai serioasă, cei doi au decis să pună capăt poveștii de iubire și să pornească pe drumuri diferite. Decizia a luat prin surprindere pe toată lumea, iar pentru a nu exista neclarități, Marius a postat un mesaj pe contul de instagram unde a explicat totul.

Marius și Andreea Pirui s-au logodit în cadrul emisiunii" Puterea Dragostei", iar când toți cei care îi simpatizează se așteaptau să facă marele anunț despre nuntă, cei doi au dezvăluit că s-au despărțit. De-a lungul timpului, Marius și Andreea Pirui au trecut prin mai multe momente dificile, iar dacă atunci au reușit să își rezolve neînțelegerile, acum se pare că despărțirea este una definitivă.

Marius a fost cel care a anunțat oficial separarea de Andreea Pirui. Concurentul de la "Puterea Dragostei" a postat pe contul personal de instagram un mesaj prin care a confirmat că el și Andreea nu mai formează un cuplu, decizia de a se separa fiind una pe care au luat-o împreună, după mai multe discuții pe care le-au avut în ultima perioadă.

"Bună ziua dragilor, în urma unei discuții cu Andreea, am ajuns amândoi la un numitor comun și anume că nu mai dorim să formăm un cuplu de azi înainte. Prefer să aflați de la noi și nu de la terțe persoane. Vă mulțumesc pentru că ne-ați susținut ca un întreg. Sunteți minunați. Vă doresc o săptămână liniștită.",  a fost mesajul pe care Marius l-a postat pe contul său de instagram. 

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei: ”Zici că ești Viorel al Vulpiței”! Livian a luat foc

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.