Cine îl înlocuiește pe Vladimir Putin după 9 mai. Informația momentului vine chiar de la Moscova

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 03 feb 2023, 09:25

Cine îl înlocuiește pe Vladimir Putin după 9 mai. Informația momentului vine chiar de la Moscova

Sursa: Twitter

Liderul rus ar putea fi înlocuit îl cel mai scurt timp, după s-a tot zvonit că ar suferi de o boală severă. Cine ar putea să-i ia locul și în ce context?

Președintele rus ar urma să fie supus unei intervenții chirurgicale din cauza unei boli severe de care ar suferi. Vladimir Putin ar urma să cedeze puterea pe care o deține în următoarele zile, potrivit unor surse de la Kremlin.

El este cel care îi va lua locul lui Putin la putere 

Vladimir Putin ar urma să se opereze de cancer, astfel, pentru o vreme, ar urma să renunțe la controlul invaziei.

Anunțul a fost făcut de o “sursă de la Kremlin”, relatează publicația britanică Daily Mail, potrivit capital.ro.

Sursa citată a arătat că Nikolai Patrușev, secretarul Consiliului rus de Securitate și fost șef al FSB, ar putea prelua controlul invaziei în timp ce președintele Rusiei ar fi operat. Patrușev are 70 de ani și este considerat un arhitect cheie al strategiei de război de până acum și omul care l-a convins pe Putin că neonaziștii au pătruns în aparatul de stat kievean.

Citeste si: Rusia pregătește măsuri dure pentru România, una dintre țările „neprietenoase”. Ce alte state mai sunt vizate

Putin ar urma să se opereze de cancer

Mai multe zvonuri au ieșit la iveală despre starea de sănătate a liderului de la Kremlin. Se pare că Vladimir Putin ar suferi de cancer, potrivit informațiilor de pe Telegram General SVR.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Potrivit informațiilor furnizate, Vladimir Putin ar fi amânat intervenția chirurgicală, care nu va avea loc înainte de Ziua Victoriei, comemorată pe 9 mai, în Piața Roșie, în cinstea biruinței Rusiei în cel de-al Doilea Război Mondial.

Citeste si: Explicația pentru comportamentul lui Vladimir Putin! De ce ar încearca să-și ascundă problemele de sănătate: „Nu mai are încotro, lumea va afla de boala lui”