Cine își mai aduce aminte de Krishna şi Rukmini, celebrul cuplu de indieni-români! Relația lor amoroasă a luat sfârșit

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 03 oct 2022, 07:00

Cine își mai aduce aminte de Krishna şi Rukmini, celebrul cuplu de indieni-români! Relația lor amoroasă a luat sfârșit

Sursa: Facebook Cristina Rukmini Cristina

De peste zece ani, Krishna și Rukmini, celebrul cuplu de indieni-români, s-a retras din lumina reflectoarelor. Acum mult timp se spunea că cei doi făceau bani foarte mulți. Cu toate că trupa lor a avut succes, relația de cuplu nu a urmat același drum, astfel că cei doi s-au despărțit.

În jurul anilor 2000, s-a vehiculat că Rukmini și Krishna făceau o mulțime de bani din concerte. Un singur eveniment le aducea în jur de 1.500 de euro. Cu toate că banii  veneau ușor, nu a fost la fel și cu sentimentele lor. 

Ce s-a înâmplat cu Krishna și Rukmini. Cum arată Rukmini acum, alături de un nou partener

După ani în care au format un cuplu, Krishna a fost refuzat după ce a cerut-o în căsătorie pe Rukmini într-o emisiune în direct. De când s-au despărțit, Rukmini nu a mai putut activa pe scenă din cauza fostului ei partener, Krishna, care nu mai era de acord să-i cânte melodiile.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Otilia Bilionera, în lacrimi la Teo Show: „Au murit la 9 zile diferență!” Dezvăluiri despre depresia cu care s-a confruntat: „Nu mai găseam rostul de a trăi!”

Acum, Rukmini ar avea pe altcineva și se pare că este foarte împlinită. Cristina Rukmini ar fi împreună cu un bărbat care locuiește în București.

Cele mai recente fotografii cu ea sunt alături de iubitul ei, strânsă de brațele acestuia cu duioșie.

Din 2018, nu s-a mai găsit nimic legat de Rukmini pe rețelele de socializare, dar nici despre iubitul ei.

Krishna și Rukmini au reprezentat un cuplu neobișnuit

Rukmini s-a îndrăgostit de muzica indiană încă de când era mică. Atunci când a venit Krishna în orașul ei, cu un spectacol, Rukmini s-a dus la el și i-a cântat, astfel cei doi au ajuns să păstreze legătura.

Citeste si: Andreea Antonescu a vorbit despre zvonurile care spuneau că s-ar fi bătut cu Andreea Bălan: „Ne loveam una pe cealaltă”

Lucrurile au început să scărțăie întrei cei doi atunci când Krishna a început să-și pună probleme în privința diferenței de vârstă dintre cei doi, pentru că exista o diferență de zece ani.