Cine o acuză pe Elena Marin că se victimizează? Faimoșii au pus-o la zid: „Pisica blândă zgârie rău!” Ce discuții au fost în tabăra Faimoșilor după consiliul de nominalizare?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 17 apr 2021, 20:20
Elena Marin, concurentă la Survivor România 2021
Sursa: Captură KANAL D

În consiliul de nominalizare trecut, Elena Marin și Zanni au intrat din nou în conflict și au ieșit la iveală neînțelegerile dintre cei doi. Ce s-a întâmplat în tabără după consiliu?

În urmă cu mai multe săptămâni au făcut pace pentru binele echipei, însă ulterior, Zanni și Elena Marin au ajuns din nou să se acuze reciproc de diferite lucruri. După consiliu, Faimoșii au ajuns în tabăra lor și, așa cum era de așteptat, au analizat tot ceea ce s-a discutat. Ce au afirmat despre Elena Marin?

Faimoșii, critici la adresa Elenei Marin. Ce au spus despre ea?

Elena Marin a făcut mai multe dezvăluiri în cadrul consiliului de nominalizare, Faimoasa aducând în discuție atitudinea pe care Zanni o are în ceea ce o privește. După un șir lung de reproșuri și acuzații, Faimoșii au nominalizat și au revenit pe insula lor. Aici, o parte dintre concurenți au ținut să sublinieze că Elena Marin a exagerat în consiliu și că în momentul de față nu face altceva decât să se victimizeze.

Raluca Dumitru, Culiță Sterp, dar și Irisha au pus-o la zid pe Elena Marin. Faimoasa a fost acuzată că exagerează și că interpretează greșit lucrurile. Mai mult, Faimoșii cred că Elena readuce în discuție conflictul cu Zanni pentru a impresiona publicul și pentru a fi din nou votată, aceasta fiind strategia prin care concurenta de la Survivor România 2021 vrea să ajungă cât mai departe în cadrul competiției.

Citeste si: Mellina si Morosanu au ajuns in Romania! Primele declaratii de la aeroport! Iata cum au fost intampinati!

„Nu am putut să mă abțin acolo, d-aia m-am băgat, nu neapărat ca să îți iau apărarea (n.r lui Zanni), mi s-a părut că a exagerat și d-aia a trebuit să spun exact. Exagera și dramatiza foarte mult, adică nu s-a întâmplat nimic atât de grav încât să redeschidă un subiect care s-a îngropat de acum 1000 de ani.

Tot scoate la suprafață niște chestii care nu ar trebui aduse în discuție.”, a spus Culiță Sterp.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Nu vreau să zic că e genul de pisica blândă zgârie rău, dar ce s-a întâmplat ieri în consiliu cumva asta dă de înțeles.”, a adăugat Irisha.

Elena Marin a spus că intenția ei nu este de a se victimiza, ci își dorește doar să spună lucrurilor pe nume și să vorbească deschis despre ceea ce o macină, sfătuită de alți Faimoși să se exteriorizeze mai mult. 

Citeste si: Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.