Cine o ajută pe sora lui Culiță Sterp să aibă grijă de fetița ei? Ce surpriză! Nu este vorba despre mama Geta: „Carla mai și doarme cu...”

Author: Amalia Georgescu
Ileana Sterp și fiica ei
Sursa: Instagram

Sora lui Culiță Sterp este mămică de puțin timp și se descurcă de minune, însă recunoaște că primește ajutor din partea celor din jur. Cine este persoana care îi este tot timpul alături?

După ce a devenit mamă, sora lui Culiță Sterp nu a uitat de prietenii de pe instagram, astfel că ori de câte ori are puțin timp liber se adresează acestora. Acum, sora fostului concurent de la Survivor România 2021 a vorbit despre un subiect controversat în rândul mămicilor: implicarea celor din jur în creșterea copilului. Ce a dezvăluit Ileana Sterp?

Sora lui Culiță Sterp, dezvăluiri despre viața de părinte. Cine o ajută cu sfaturi?

Ileana Sterp recunoaște că deși rolul de mamă este o binecuvântare pentru orice femeie, în cele din urmă, oboseala își spune cuvântul. Astfel, într-o postare pe instagram, sora lui Culiță Sterp a dezvăluit că acceptă ajutorul persoanelor apropiate atunci când vine vorba despre fetița ei. Mai exact, cea care o ajută pe Ileana Sterp este chiar soacra acesteia. Sora fostului concurent de la Survivor România 2021 este de părere că orice ajutor contează în această perioadă, dezvăluind că datorită soacrei reușește să se odihnească așa cum trebuie și să facă față oboselii din ultima perioadă.

Citeste si: Cum a reacționat Culiță Sterp atunci când și-a văzut nepoțica? Gestul care i-a lăsat fără cuvinte pe apropiații Faimosului

„Fetița mea, Carla, îmi dă trezirea destul de devreme, pe la 5 și jumătate-6, iar în timpul nopții se mai trezește să mănânce, o alăptez doar de la sân și somnul meu e așa mai iepurește. Dimineața, soacra mea dragă vine și mi-o mai ia pe Carla pe la 8, după ce ea mănâncă și e foarte bine din toate punctele de vedere.

Așa reușesc să mai dorm și eu o oră jumătate-două, care îmi prind foarte bine. Mai știu cazuri în care mămicile nu prea acceptă ajutor din exterior. Eu nu consider că le știu pe toate. Carla mai și doarme cu soacra mea în unele nopți. Da, dorm împreună și chiar îmi place ca fetița mea să se atașeze de toți cei din familie, nu să fie lipită doar de mine sau de tatăl ei.
Acceptarea ajutorului e foarte importantă pentru noi, pentru odihna noastră pentru că avem nevoie. Nu doar copilul să fie odihnit, ci și noi ca mame.”,
a povestit Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Deși deciziile îi aparțin atunci când vine vorba despre fetița ei, Ileana Sterp a mărturisit că acceptă orice sfat și ajutor, considerând că așa este cel mai bine pentru micuță.

Citeste si: Cum arată nepoțica lui Culiță Sterp de la Survivor România. Sora Faimosului a publicat o imagine emoționantă cu micuța

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.