Cine plătește în cuplul Andreea Bălan- Victor Cornea. Andreea Bălan a vorbit pentru prima oară despre partea financiară: „Eu când merg cu el...”

Autor: Diana Bostan

Victor Cornea este cel care plătește vacanțele și ieșirile.

Sursa: Instagram: Andreea Bălan Official

Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de iubire cu tenismenul Victor Cornea, iar artista nu face risipă de vorbe frumoase la adresa partenerului său. Iată ce spune cântăreața atunci când vine vorba de cine plătește vacanțele și ieșirile în oraș!

Andreea Bălan, invitată la „Un podcast mișto by Bursucu”, a vorbit deschis despre relația sa actuală cu tenismenul, dezvăluind detalii surprinzătoare despre echilibrul pe care l-a găsit în acest parteneriat. Artista a explicat că, pentru prima dată, se simte cu adevărat femeie într-o relație, întrucât Victor se ocupă de toate aspectele financiare, de la ieșiri la vacanțe.

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea s-au împăcat de dragul celor două fetițe: „E mai bine pentru amândoi”. La ce concluzie au ajuns cei doi

Artista nu-și face griji atunci când vine vorba de partea financiară

Andreea Bălan a spus că în relația cu Victor Cornea simte că există un echilibru real, în care el se simte bărbat, iar ea se simte femeie. Vedeta a explicat că, atunci când este cu el, nu plătește nimic niciodată, în timp ce în relațiile anterioare obișnuia să plătească.

Artista a dat exemplul extrem în care ea câștiga mai mult și susținea relația, lucru care crea o situație incomodă și ducea la destrămarea relațiilor. În relația actuală, Andreea Bălan susține că Victor câștigă mai mult și o face să se simtă cu adevărat femeie.

Citește și: Ce avere are Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan. Suma uluitoare pe care a câștigat-o din tenis

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

„Abia acum, cu Victor, există un echilibru real, corect și just, în care el se simte bărbat și eu mă simt femeie. Eu când merg cu el nu plătesc nimic, nicăieri, niciodată. În relațiile anterioare plăteam. Eu explic pe exemplul extrem în care eu am câștigat mai mult și susțineam, iar atunci se simțea ciudat și s-au stricat relațiile din diferite motive, a fost și ăsta un motiv.

Iar în situația prezentă cu Victor, el este bărbat cu adevărat și câștigă mai mult ca mine și eu sunt cu adevărat femeie.”, a spus Andreea Bălan, în cadrul ”Un podcast mișto”.

Victor Cornea este cel care plătește vacanțele

Andreea Bălan a declarat că se simte echilibrată și relaxată, neavând nicio grijă financiară atunci când călătorește, fie că este vorba de avioane, hoteluri sau vacanțe, deoarece Victor se ocupă de toate aceste aspecte. 

Îndrăgita cântăreață a recunoscut că în trecut avea o perspectivă greșită asupra relațiilor, crezând că, dacă își asuma mai multe responsabilități financiare, ar fi putut câștiga mai multă dragoste din partea partenerului.

Citește și: Victor Cornea, cadou impresionant pentru Andreea Bălan de Valentine's Day! „Inima mea este alături de tine”

„Sunt echilibrată și relaxată și oriunde merg, nu am nicio grijă financiară, de la avioane, la hoteluri, la vacanțe.

El se ocupă de tot. Și altfel mă simt. În sfârșit mă simt cum e corect, că până acum nu m-am simțit așa, dar nu am știut. Pentru că am crezut că nu merit, și eu am crezut că dacă voi compensa pe partea financiară poate mă iubește și o să primesc dragoste. Și asta este complet greșit.”, a mai spus Andreea Bălan.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.