Cine poarta cel mai bine SALOPETA din CATIFEA, Andreea Raicu sau Kim Kardashian? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 aug 2021, 20:45

La varsta majoratului, a fost desemnata CEL mai frumos model al Romaniei, si…indiferent ca au trecut alti 18 ani…nu prea s-au observat schimbari pe chipul si trupul…frumoasei Andreea Raicu!

Mereu a fost activa in lumea modei si a devenit un fashion icon, tocmai de aceea, de fiecare data cand am intalnit-o, ne-a dat…o lectie de stil!

La un eveniment monden, frumoasa bruneta si-a facut aparitia purtand o salopeta cu maneci lungi si decolteu adaaanc. Nu multe femei au curajul sa imbrace un astfel de outfit, pentru ca…cerinta salopetei este de a se aseza pe un corp…fara cusur! Andreei i s-a potrivit de minune si a fost admirata pentru eleganta si stil.
Salopeta retro, din catifea neagra a fost creata de Maria Lucia Hohan si are pretul de 790 de euro. Creatiile MLH (meleh) sunt purtate de multe dive de la Hollywood si iata ca aceasta salopeta a fost SI pe gustul…celebrei Kim Kardashian, dar parca tot lu’ a noastra…ii statea mai bine!


Accesoriile au completat perfect tinuta. Andreea Raicu a ales sa poarte niste pantofi usor decupati, intr-o nuanta…aurie! Acestia apartin brand-ului Gucci si au pretul de 650 de euro.



Geanta a facut ca intreaga tinuta sa fie intr-o armonie completa! Neagra, din saten si cu insertii aurii, brand: Prada, 284 de euro!

Intregul look de milioane al Andreei Raicu, format din salopeta de 790 de euro, pantofii aurii de 650 de euro si clutch-ul Prada de 284 de euro… are un total de 1724 de euro! Stylish….



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.