Cine s-a opus căsătoriei dintre Narcisa Guță și primul soț „Nu a fost de acord, au fost niște scandaluri” Șefa Narcisa a dat cărțile pe față

Author: Diana Bostan
Actualizat: 24 sep 2023, 11:06

Narcisa Guță vorbește despre primul soț

Sursa: Captură YouTube- „În oglindă”

Narcisa și Nicolae Guță au avut parte de un mariaj controversat. Puțini știau faptul că Guță nu a fost primul bărbat din viața Narcisei și că aceasta a fost măritată pentru prima data la 15 ani.

Narcisa Guță a devenit cunoscută în urma confruntărilor incendiare pe care le-a avut cu iubitele lui Nicolae Guță. În cadrul emisiunii „În oglindă” cu Mihai Ghiță, Narcisa a făcut o serie de dezvăluiri legate de nunta cu primul soț.

Narcisa a fost măritată la vârsta de 15 ani

Așa cum cere tradiția, Narcisa a avut parte de un mariaj timpuriu. Aceasta a fost măritată  pe când avea doar 15 ani, dar nu cu Nicolae Guță. Narcisa a dezvăluit faptul că totul s-a petrecut extrem de rapid, încât nici nu a

realizat ce urma să se întâmple.

Citește și: „Lasă-mă!” Dana Roba a avut o ieșire nervoasă în cadrul unei emisiuni! Ce a făcut-o să izbucnească

Narcisa a împărtășit în cadrul emisiunii un lucru pe care foarte puțini îl știau. Aceasta susține că tatăl ei vitreg s-a opus cu vehemență căsătoriei sale cu primul soț, provocând un adevărat scandal în familie.

Citește și: Nicolae Guță s-a trezit cu mascații în casă la primele ore ale dimineții! Ce a făcut manelistul

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Totul a fost rapid. A fost nuntă, a fost cununie. Tatăl meu vitreg nu a fost de acord. Au fost niște scandaluri, au fost mai multe chestii.

El a fost arestat pentru că eu eram minoră”, a povestit Narcisa Balaban.

Narcisa face dezvăluiri fără perdea despre primul soț

În ciuda problemelor apărute cu legea, Narcisa și primul soț au făcut nuntă. Deși viața de femeie măritată nu a fost una fericită așa cum și-ar fi imaginat, Narcisa a fost influențată de femeile din familia ei.

Citește și: Narcis de la Bărbulești și-a pierdut una dintre surori: „A fost cel mai greu moment pentru părinții mei și pentru mine”. Ce l-a ajutat pe artist să depășească momentul dificil

„Era un om foarte gelos, un om posesiv. El a avut în viața lui femei mai ușoare și credea că și eu sunt tot așa și îmi băga niște vorbe în cap. Îmi spunea să fiu cuminte, să fiu la locul meu, dar aceste lucruri mi-au prins bine”, a spus Narcisa Guța despre primul soț.

Citește și: Nicolae Guță a devenit din nou tată. Cine este femeia care i-a dăruit cel de-al 12-lea copil

Chiar dacă primul soț era extrem de gelos și posesiv, Narcisa susține că aceste lucruri i-au prins bine în viață. Aceasta susține că primul soț stătea destul de bine financiar pentru acea perioadă, însă a fost o perioadă confuză din viața ei.

Narcisa l-a întâlnit apoi pe Nicolae Guță, cu care are și un copil. Cei doi au avut parte de o relație tumultuoasă, scandalul dintre cei doi ținând telespectatorii pe jar în fiecare seară.