Cine se afla în aceasta săptămână pe primul loc la Bravo, ai stil! Celebrities. Clasamentul punctelor adunate de concurentele competiției de stil

Author: Alice Popescu
Actualizat: 17 sep 2022, 03:30

Cine se afla in fruntea clasamentului Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Inca o saptamana s-a incheiat si s-a facut si bilantul punctelor la Bravo, ai stil! Celebrities.

Concurentele au avut de inca o saptamana plina de emotii la Bravo, ai stil! Celebrities. Odata cu fiecare tinuta prezentata, concurentele afla verdictul din partea juratilor si daca munca, efortul, creativitatea in materie de outfituri si momente se ridica la nivelul asteptarilor lor. Astfel, bilantul saptamanii a fost facut si concurentele au aflat pe ce locuri se situeaza in functie de punctele adunate de-a lungul celor trei zile ale competitiei Bravo, ai stil! Celebrities.

 

Cine se afla in fruntea clasamentului Bravo, ai stil! Celebrities in aceasta saptamana

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Daca saptamana trecuta, Raluca Dumitru s-a aflat in fruntea clasamentului detronandu-le pe Ruxi si Viviana Sposub, iata in la sfarsitul acestei saptamani, rolurile s-au inversat.

"Da, mi-a placut tot, nu as fi schimbat nimic, nici la par, nici la make-up, nici la geanta, nici la incaltaminte. Si povestea a fost foarte interesanta", spune Victor Slav, cel insarcinat sa mai adauge la pucntajul final inca doua puncte pentru cea care s-a straduit in aceasta editie. Astfel, Raluca Dumitru este cea care primeste de la Victor inca doua puncte pentru prestatia din aceasta seara.

Ruxi a obtinut cele mai multe puncte si se afla pe primul loc la Bravo, ai stil! Celebrities inaintea Galei

In ce priveste clasamentul genera, Ruxi se afla pe prima pozitie cu 31 de puncte acumulate, pe locul doi este Raluca Dumitru cu 29 de puncte si pe 3 Viviana Sposub cu 27 de puncte. Pe ultimul loc se afla, din pacate, Amna cu 16 puncte. Urmeaza o Gala de exceptie in care concurentele vor avea de prezentat tinute pentru Revelion, o tema destul de ofertanta pentru cele ramase in competitia de stil de la Kanal D.