Cine se lauda cu proverbiala ospitalitate romaneasca nu a intrat in tara prin aeroportul Otopeni! Vezi duminica la "Asta-i Romania", de la ora 14:30, din ce cauza aproape patruzeci de mii de pasageri au zilnic senzatia ca au aterizat intr-o gara!

Autor: D.I.
Actualizat: 24 ian 2020, 14:06
video Foto(4)

Nu ratati o noua editie "Asta-i Romania", cu Mihai Ghita, duminica, de la ora 14:30, la Kanal D!

Citeste si: Faimosii trec prin cea mai grea noapte de pana acum! Ploaia razbeste prin acoperis, oameni necunoscuti vin in toiul noptii foarte aproape de baraca! Cine va parasi competitia "Survivor Romania", aflati maine, de la ora 20:00, la Kanal D

Citeste si: Yilmaz recurge la un gest extrem pentru a-si recupera iubita! Afla ce se va intampla cu Demir si ce dezastru se va abate asupra conacului Yaman, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Competitia devine din ce in ce mai dura intre concurentele "Bravo, ai stil! Celebrities"! Urmariti o noua editie incendiara, in aceasta seara, de la ora 22:00, la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.