Cine sunt actorii din noul serial turcesc Destăinuiri! Personajele puse în scenă de aceștia vă vor purta într-o poveste dramatică inspirată din realitate!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 mar 2023, 18:05
Foto(4)

Noua producție Destăinuiri difuzata de Kanal D va aduce în atenția publicului, actori talentați și apreciați pentru experiența lor uluitoare acumulată pe platourile de filmare.

Serialul turcesc Destăinuiri, al cărui titlu original este Kirmizi Oda se bazează pe poveștile inspirate din viața reală incluse în romanul intitulat «În interiorul Medalionului» (Madalyonun Ici) scris de Gulseren Bugdaycioglu. Noul serialul va avea premiera la Kanal D, pe 3 martie 2023 și va fi difuzat vineri și sâmbătă, de la ora 20:00. 

Producția Destăinuiri aduce în atenția telespectatorilor o înlănțuire de povești impresionante, inspirate din realitate, pline de dramatism, în care mulți telespectatori se vor putea regăsi.

Traumele au efecte necunoscute. Dar când vorbesc limba ta, e mai ușor sa le vindeci! 

În distribuția serialului se regăsesc actori îndrăgiți de publicul din România, pe care telespectatorii i-au mai putut urmări de-a lungul timpului în seriale turcești, tot la Kanal D. Printre aceștia se numără Evrim Alasya (Güneş), Salih Bademci (Mireasa din Istanbul), Celil Nalcakan (Totul pentru familia mea) și, de asemenea, Erkan Petekkaya (Furtună pe Bosfor şi Trădarea).

Cine sunt actorii din noul serial turcesc Destăinuiri, care va începe din 3 martie la Kanal D

Întreaga acțiune a serialului Destăinuiri se petrece într-un cabinet psihologic din Istanbul, unde oamenii greu încercați de soarta vin pentru a-și regăsi liniștea interioară și pentru a-și vindecă sufletele. Manolya (personajul central pus in scena de celebra actriță Binnur Kaya) este un terapeut de succes care conduce clinica de psihoterapie.

Biroul ei este cunoscut sub numele de Camera Roșie datorită culorii roșii folosită ca decor. Terapeutul șef, Manolya, lucrează împreună cu colegii ei Piraye (Tulin Ozen), Deniz (Burak Sevinc) și Ayse (Meric Aral), care o consideră un adevărat mentor. Ea pare o femeie puternică și încrezătoare, care ascultă pacienții cu multă răbdare, încearcă din răsputeri să înțeleagă problemele oamenilor, dă mereu dovadă de tandrețe și dă sfaturi bune. Însă dincolo de biroul ei, Nilüfer este de fapt o femeie interiorizată, care are în adâncul sufletului ei multe secrete și chiar drame.

Citește și: “Destăinuiri”, o dramă psihologică inspirată din poveşti adevarate, un serial despre traumă și speranță, începând din 3 martie, la Kanal D!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Binnur Kaya va da viață personajului principal Manolya în serialul Destăinuiri

Actrița Binnur Kaya va juca rolul terapeutului șef Manolya care se ocupă la cabinetul ei de pacienți din medii diferite.

Femei, bărbați și chiar copii vulnerabili care caută să primească un tratament psihologic. În timp ce are de-a face cu pacienții ei în clinică, ea descoperă experiențe diferite. Ea încearcă din răsputeri să ii ajute să facă față traumelor și problemelor lor.
Binnur Kaya s-a născut în anul 1972, în Ankara. În 1995, a absolvit Facultatea de Muzică și Artele Spectacolului, Departamentul de Teatru, în cadrul Universității Bilkent și a devenit o actrița cu drepturi depline așa cum visase încă din copilărie.
După ce s-a stabilit la Istanbul, Binnur Kaya a lucrat la teatrele pentru copii Ankara Sahnesi și Karatahta și la Teatrul Municipal Bakırköy. Ea a debutat în lumea televiziunii cu personajul „Asiye” din emisiunea de divertisment Hülya Avşar Show. Iar pe platourile de filmare a debutat în anul 1996, în serialul Kaynanalar și apoi a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în seriale și filme artistice. În 2010, a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță la cea de-a 42-a ediție a Premiilor Asociației Scriitorilor de Cinema.

Tulin Ozen va interpreta rolul Piraye în producția Destăinuiri

Actrița Tulin Ozen s-a născut în anul 1980, în Iskenderun. Părinții ei sunt ingineri și i-au oferit ei și surorii sale o educație aleasă. După absolvirea liceului Anatolian Izmir Bornova, la îndemnul părinților săi s-a înscris la Facultatea de Inginerie Electrică a Universității Tehnice din Istanbul, însă la un moment dat a decis să renunțe și s-a reorientat către Facultatea de Teatru din cadrul Universității Yeditepe. În anul 2003, Tulin a debutat pe platourile de filmare ale filmul artistic Melek Oyunu, iar un an mai târziu a jucat și primul rol într-un serial de televiziune, intitulat En Son Babalar Duyar, iar apoi au urmat multe roluri în producții de excepție care i-au adus mari succese în carieră. Între 2020-2021, Tulin Ozen a filmat pentru serialul Destăinuiri, în care a jucat rolul medicului Piraye.

Evrim Alasya va juca rolul Meliha în noul serial Destăinuiri

Evrim Alasya s-a născut în anul 1979, în Izmir, într-o familie înstărită, în sânul căreia a primit o educație de seama. Pentru că și-a descoperi pasiunea pentru actorie încă din perioada adolescenței, Evrim a decis că după absolvirea liceului să se îndrepte către domeniul ei de suflet și a fost admisă cu brio la Facultatea de Teatru și Film în cadrul Universității Dokuz Eylul. Tânăra actrița a debutat pe scenă Teatrului pentru Copii Pınar în anul 1999. Evrim Alasya a debutat pe platourile de filmare ale serialului Ihlamurlar Altında, în anul 2005, iar apoi a jucat în multe producții de excepție care i-au adus mari succese în carieră. Publicul din România a cunoscut-o pe superbă actrița încă din anul 2014 când a jucat în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, iar apoi a revenit în serialul Gunes, în care a jucat rolul principal care a însemnat o mare reușită, iar anul acesta va juca în producția Destăinuiri, în rolul Meliha.

Burak Sevinç va juca rolul medicului Deniz

Burak Sevinç s-a născut în anul 1985, în Zonguldak, ca fiu al unui renumit solist, Özcan Sevinç. Burak s-a mutat la Istanbul pentru studii superioare după ce și-a terminat studiile primare, gimnaziale și liceale în Zonguldak. Sevinç a părăsit Universitatea Tehnică Yıldız, pentru a se reorienta către Departamentul de Muzică și Arte Spectacolului și s-a concentrat pe profesia de muzician și pe cea de actor. În anul 2011 a debutat pe platourile de filmare ale serialului Babam İçîn, iar apoi au urmat multe roluri în producții de mare succes, care i-au adus notorietate și multe reușite. Între 2020 și 2021 tânărul actor a jucat în serialul Destăinuiri, în rolul medicului Deniz Saner, care de asemenea a însemnat un mare succes pentru cariera lui.

Citește și: Serialul turcesc „Infidelul” ajunge la final! Când va putea fi urmărit ultimul episod

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?